Pluspunten
De levering was bijna sneller, dan de bestelling! s'Avonds besteld, volgende dag al in huis, goed verpakt!
VerbeterpuntenKan niet beter.
Pluspunten
snelle levering. Mooi product. Keurig verpakt. Goede website.
Pluspunten
Snelle levering. Een mail ontvangen over de latere zending dan op de site vermeld stond.
VerbeterpuntenLevering van 2 pakketten, een paar dagen na elkaar besteld, kregen we op dezelfde dag door 2 verschillende bezorgers.
Pluspunten
Bijzonder attent personeel aan de telefoon, die uiteindeljk het zitkussen weet te leveren
VerbeterpuntenAls je een zitkussen niet gelijk kunt leveren maar pas na een maand (na nabellen) dan moet je het niet aanbieden via internet
Pluspunten
duidelijke site en eerlijke informatie. Snelle levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenVerschillen tussen bijvoorbeeld steun stangen muurbevestiging beter uitleggen. Ze zijn er van 19,95 maar ook 49,95 en hoger en de verschillen zijn niet erg duidelijk
Pluspunten
Ondanks dat ik het verkeerde pakket binnenkreeg, werd dit gelijk dezelfde dag nog rechtgezet en kreeg ik het goede pakket de dag erop binnen. zeer goed gecommuniceerd en netjes geregeld
Pluspunten
Snelle levering. Producten goed verpakt.
VerbeterpuntenTe vaak dezelfde rekeningen ontvangen nl. 4 keer
Pluspunten
Prima kwaliteit voldoet goed
Pluspunten
snel en zonder problemen
Verbeterpunten10
Pluspunten
Veel keuze
Pluspunten
dat het een hele snelle levering was, en dat ik zeer tevreden ben met mijn product, de betrouwbaarheid heb ik even op een 6 gezet omdat dit de eerste keer was dat ik iets bestelde hier
Pluspunten
Makkelijk bestellen Vlugge levering
Pluspunten
snel en correct.
Verbeterpuntenis goed zo :)
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.