Late levering, na telefoontje meteen opgelost
Contact opgenomen met de klant en de pakketdienst. De pakketdienst geeft aan dat de klant niet thuis was op het moment van levering, de pakketdienst opdracht gegeven om het pakket een derde maal aan te bieden, waarna deze door de klant in ontvangst is genomen.
Pluspunten
veel producten, goedkoopste leverancier!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn aanvraag. Ik kreeg zelfs een excuus voor de late levering, die ik in het geheel niet laat vond!
VerbeterpuntenZoek dozen die beter passen bij het product als het om verzenden gaat. Ik had een heel lange grote doos voor twee trapspilbeugels. Lever er ook bijpassende schroeven bij.
Pluspunten
100% tevreden
Pluspunten
Eigenlijk alleen maar lof. Snelle levering en aankoop goed verpakt. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Heb al vaker besteld, altijd snel geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
na lang zoeken vond ik jullie site,en zag de klemmetjes ik heb ze ontvangen en meteen gebruikt wat een uitkomst ik schuif ze nu gewoon aan de waslijn.Ze zijn stevig en zien er ook nog leuk uit.Ben blij dat ik ze besteld hebt.
Pluspunten
Snel, goede communicatie. Art. Komt solide verpakt aan.
Pluspunten
Het product dat ik via Hulpmiddelwereld kocht (een beker met deksel voorzien van tuitje en gaatje voor een rietje) was exact wat ik zocht voor mijn bedlegerige moeder, die de beker nu dagelijks gebruikt. Levertijd heel snel, ik meen de volgende dag al. Product goed verpakt. Hulpmiddelwereld heeft sowieso verrassend veel oplossingen voor mensen als mijn hoogbejaarde, broze moeder.
Pluspunten
handig en leuk!
Pluspunten
Geen enkele opmerking! Na twee dagen aan huis geleverd!!
Pluspunten
Verbeterpuntenwas niet helemaal wat ik verwacht had, zag er op de side net iets anders uit. Doe het er maar mee, bedankt. Jammer.
Pluspunten
snel bezorgd goed verpakt
Pluspunten
geen bezorgkosten
Verbeterpuntende bezorging duurde 2 dagen, terwijl anders werd beloofd.
Pluspunten
alles prima nu....dank
Verbeterpuntener zit nog een ringetje bij de gebruiksaanwijzing. Zie dat onderop 2 ringetjes bij de ene kant zitten en 1 bij de andere kant...Is dit juist ?(waar je m op kan vouwen...) weet niet precies hoe ik dit uit moet leggen. Te weinig uitleg over gebruik.....
Pluspunten
Erg snel
Pluspunten
Correcteverzending
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.