Mijn laatste bestelling was een rugtas met stokhouder voor de scootmobiel. Deze past op elke scootmobiel en is uitermate geschikt voor het meenemen van kleine boodschappen tot pakken melk of dergelijke. Ik ben zeer tevreden.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat de rugtas met stokhouder goed aansluit bij uw behoeften en u deze zo praktisch ervaart voor dagelijks gebruik. Het doet ons plezier dat u tevreden bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pakket werd op ander adres afgeleverd zonder daarvan een bericht achter te laten. Adres stond wel correct op het pakket dus kon degene waar het pakket was afgegeven mij wel inlichten.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw pakket op een ander adres is afgeleverd zonder dat daar een bericht van is achtergelaten. Het adres op het pakket stond correct, maar het lijkt erop dat er tijdens de bezorging door PostNL iets mis is gegaan. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Product gemakkelijk gevonden op site. Goed op de hoogte gehouden van leertraject. Goed verpakt en relatief snelle levering ondanks staking Bpost. Top! Bedankt voor de samenwerking!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u het product gemakkelijk op onze website heeft kunnen vinden en dat de levering goed en veilig bij u is aangekomen, ondanks de staking bij Bpost. Wij waarderen uw reactie zeer en hopen u ook bij een volgende bestelling van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het zou handig zijn voor mij dat er een "track en trace"bij gevoegd wordt het pakket is zojuist bezorgd.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Normaal gesproken sturen wij altijd een track & trace-code mee, zodat u uw pakket kunt volgen. Het is dan ook vervelend dat u deze deze keer niet heeft ontvangen, onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat uw pakket inmiddels is bezorgd. Wij nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Site is overzichtelijk, kon vinden wat ik nodig had. Meer keuze is altijd wenselijk.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met Hulpmiddelwereld. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, en het is fijn dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer vlotte en snelle levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met Hulpmiddelwereld. Wat prettig om te lezen dat u onze levering als snel en vlot heeft ervaren. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, en het is fijn dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gemakkelijk,correct en snel.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met Hulpmiddelwereld. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor! Uw feedback waarderen wij enorm en motiveert ons om onze service en producten op dit niveau te blijven aanbieden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Met de robot kat hebben we een mevrouw met alzheimer een lach op haar gezicht kunnen toveren, dank jullie wel voor de snelle levering het was heel goed verpakt.
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat de robotkat een glimlach heeft gebracht bij mevrouw met Alzheimer! Fijn dat de levering snel en goed verpakt was. Bedankt dat je dit met ons deelt zulke momenten maken ons werk bijzonder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestel al jaren zeer tevreden.
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ben zeer tevreden. Snel geleverd, netjes verpakt.
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent en dat de levering snel en netjes verpakt was. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het artikel is van kwaliteit, zeker met de aanschafprijs in het achterhoofd.... Echter vernam ik te laat dat ik deze artikelen gratis af kon halen bij de urologie afdeling..?!
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het artikel, zeker gezien de prijs. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb al héél veel schoenen gepast en rondjes gelopen door de winkel breed maat G en breedte maat H en als ik er een maand of zo op gelopen had begonnen ze de een na de andere te knellen . en maar weer zoeken op internet en zowaar zag ik de M S F comfort schoen . Door de telefoon werd alles heel vriendelijk uit gelegd .Een paar schoenen ,de Melina besteld en de andere dag werden ze al thuis gebracht . Ik loop er nu een week op en het is echt een verademing zo lekker dat ze lopen TOP !!!!
Beste klant, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je na zoveel zoeken uiteindelijk de MSF Comfort Melina hebt gevonden en dat ze zo goed zitten. Geweldig dat onze service via de telefoon je duidelijkheid en gemak heeft gegeven, en dat de levering super snel was. Het is fijn om te weten dat je nu echt comfortabel kunt lopen, dat is precies waar we het voor doen! We wensen je nog veel plezier en gemak met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
is altijd direct geleverd,ik ben zeer tevreden
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je altijd direct geleverd krijgt en dat je zeer tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel, duidelijk, goede prijs, overzichtelijk
Beste klant, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je onze service als snel, duidelijk, overzichtelijk en scherp geprijsd ervaart. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
rapide simple et efficace
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn dat je onze service als snel, eenvoudig en betrouwbaar ervaart. We blijven ons inzetten om het zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vaak de goedkoopste website voor incontinentie materiaal.
Beste klant, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn om te lezen dat je onze website vaak als de goedkoopste ervaart voor incontinentiemateriaal. We doen er voortdurend alles aan om scherpe prijzen te kunnen bieden, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Mocht je suggesties of vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed product. Snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn moeder van 92 jaar heeft altijd hondjes gehad. Ze woont sinds 2 jaar in een huis voor mensen met Alzheimer. Haar hondje woont bij een gezin in het dorp maar ze mist hem enorm. De robothond geeft afleiding zegt ze maar kan de echte niet vervangen. Toch zie ik haar oogjes stralen als het hondje zijn koppie draait en staartje kwispelt.
Beste klant, Bedankt voor het delen van dit mooie en persoonlijke verhaal. Wat bijzonder om te horen hoeveel uw moeder nog steeds voelt voor haar hondje. We kunnen ons goed voorstellen dat een robothond een echt dier niet kan vervangen, maar het is fijn dat het haar toch afleiding en een glimlach brengt. Dat haar ogen gaan stralen bij zo’n moment is heel waardevol. We wensen uw moeder nog veel mooie en fijne momenten met haar robothond. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling in goede nette staat ontvangen. Ben tevreden over deze leverancier. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je bestelling in goede en nette staat hebt ontvangen en dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we zeer. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles perfect OK
Beste klant, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Daar zijn we erg blij mee. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Duidelijke website Snelle bezorging in discrete verpakking
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk hebt ervaren en dat je bestelling snel en discreet is bezorgd. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Op de website staat dat de Stoom Inhalator premium op voorraad is, daarom deze hier besteld. Na betaling krijg ik de volgende dag te horen dat deze bij de leverancier voorlopig niet leverbaar is, het kan meerdere weken duren. Bestelling telefonisch geannuleerd, dat is goed afgehandeld en het geld stond binnen een paar dagen weer op mijn rekening.
Beste klant, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de Stoom Inhalator premium toch niet leverbaar bleek, terwijl deze wel als op voorraad stond. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is. Fijn om te horen dat de annulering telefonisch goed is afgehandeld en dat het bedrag snel is teruggestort. We nemen je feedback over de voorraadinformatie mee en gaan dit intern verder verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog een positieve ervaring bieden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Op de site stond , dat ik het product de volgende dag zou krijgen , maar dat schijnt nu weken te duren ! Ondertussen loop ik met pijn in m'n onderrug rond
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de levering niet volgens afspraak is verlopen, en we begrijpen dat dit vervelend voor u is, zeker met de pijn in uw onderrug. We willen dit zo snel mogelijk oplossen. Kunt u ons uw ordernummer en een korte omschrijving van uw vraag of probleem sturen naar [email protected] ? Ons klantenserviceteam staat klaar om u direct te helpen en de levering zo snel mogelijk te regelen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik moest even wennen dat het niet zo vlug werkt
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ons zou aanbevelen. We begrijpen dat het even wennen kan zijn dat het niet zo snel werkt als je misschien gewend bent. We doen er alles aan om onze processen continu te verbeteren en het gebruik nog soepeler en efficiënter te maken. Het is geweldig om te horen dat je onze service op personeel, communicatie, snelheid en betrouwbaarheid waardeert. Jouw feedback helpt ons om nog beter te worden en ervoor te zorgen dat toekomstige ervaringen voor jou en andere klanten nog prettiger zijn. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bizar scherpe gehoekte nageltang aangeschaft, werkt zelfs iets te goed, ding is ****** scherp dus zeker er voorzichtig mee zijn ! levering had iets sneller gemogen maar verder 100 % dik tevreden
Beste klant, Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de gehoekte nageltang. Wat betreft de levering, onze excuses dat deze iets langer duurde dan gewenst. We werken er voortdurend aan om onze bezorging nog sneller en soepeler te maken, zodat jullie bestellingen altijd vlot bij jullie aankomen. Het is fantastisch om te horen dat je voor 100% tevreden bent met je aankoop! We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je veel plezier zult hebben van je nageltang. Mocht je ooit vragen hebben of advies nodig hebben over onze producten, staan we altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en je aankoop bij Hulpmiddelwereld! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire