Laden reviews...
1.056 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni indicano generalmente una consegna rapida e prezzi convenienti. L'ordinazione è descritta come facile e le informazioni sui prodotti chiare. Il servizio clienti è ritenuto affidabile e l'imballaggio è adeguato. Occasionalmente emergono problemi di spedizione o comunicazione, ma l'esperienza complessiva è positiva.
Gewoon heel tevreden
Greta Rijs
Heemskerk
Heel erg blij met de kat en vindt het ook heel erg mooi gemaakt
lisanne
Hoofddorp
Nog niets onvangen, geen code, geen bericht van vertraging. Na meerdere keren zelf bellen, eindelijk een mail dat ik nog een week geduld moet hebben. Inmiddels vast in de winkel gekocht, zodat ik de zending kan afwachten. Eerder was het bestellen en andere dag geleverd. Echt teleurgesteld.
mieke koltermann
Beneden-Leeuwen
Mijn eerste bestelling. De levering voldoet aan alle verwachtingen.
Ingrid
Waasland
De bestelling komen altijd heel snel en zijn discreet verpakt. Ik ben helemaal tevreden.
4 September 2026
Nettie van Blijswijk
Rotterdam
Snel geleverd, heel blij met de aankoop
Delvaux gouy
Wervik
Beste klant,
Bedankt voor je fijne review!
Super om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en goede service. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Slecht
Ad Koevoets
Etten-Leur
Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.
We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Neem gerust contact met ons op met je bestelgegevens, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen nakijken en oplossen.
Team Hulpmiddelwereld
Blij dat we jullie gevonden hebben. Snelle levering. Voordelig in prijs.
J.Hoogesteger
Velp
Wat fijn om te horen!
Bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat u ons heeft gevonden en dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer in de toekomst!
Team Hulpmiddelwereld
Het stoeltje is prima maar wel tien € duurder dan bij Amazon ( en precies hetzelfde) Dit heb ik te laat gezien. De verpakking was erg beschadigd maar in een andere verpakking geplaatst, waarschijnlijk door de transporteur.
Christiane
Petit-Enghien
Beste klant,
Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het stoeltje goed bevalt. Jammer dat u achteraf een prijsverschil heeft ontdekt en dat de verpakking beschadigd is aangekomen. Gelukkig was het product zelf in orde. We hopen u een volgende keer weer naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn!
Team Hulpmiddelwereld
Als je weet wat je zoekt en vindt, is het een probleem omvan 1 serie verschillende dingen te bestellen. Moest eerst de klantenservice bellen om door te gaan.
Marius
Bergen op Zoom
Beste klant,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat het bestellen van verschillende artikelen binnen dezelfde serie niet soepel is verlopen en dat u hiervoor contact moest opnemen met onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback zeker mee om het bestelproces op onze website duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken.
Team Hulpmiddelwereld
Bestellingen worden discreet en snel verstuurd.
oma
amsterdam
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons ruime aanbod en onze snelle, discrete levering. Graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Onder de indruk van de prijs van het incontinentie materiaal en zeer tevreden over het verloop van de aankoop. Zeker een aanrader!
Coché Catherine
Pajottegem
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en dat het hele bestelproces naar wens is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Ik ben erg tevreden over de snelle levering en prijs
Marry
Gouda
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering en scherpe prijzen. Graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Goede prijs, snelle levering,en diskreet.
Liliane
Westende
Beste klant,
Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen, snelle levering en discrete service. Graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Zvan bestellen tot levering alles prima
Doris Sieber
LUTJEWINKEL
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat alles, van het bestellen tot en met de levering, naar volle tevredenheid is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddel
geweldige service. een aanrader
Hanneke
Halle
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende bestelling!
Team Hulpmiddelwereld
Ook als er iets mis is gegaan wordt het direct zonder gezeur opgelost. Alleen de website vraagt nog wat aandacht.
Joke
Nieuwegein
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u onze service als snel, vriendelijk en behulpzaam ervaart. Ook wanneer er iets misgaat, vinden we het belangrijk om dit zo snel en prettig mogelijk voor u op te lossen.
En bedankt voor uw eerlijke feedback over onze website. We nemen dit zeker mee, want we blijven graag verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen in Hulpmiddelenwereld en graag tot een volgende keer!
Team Hulpmiddelwereld
Ik bestel altijd via Hulpmiddelenwereld de Tena's voor mijn vader van 97. Vind nergens goedkopere, en de levering is meer dan super-snel. Heel fijn!
Marin
Lelystad
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. We vinden het belangrijk dat u de TENA-producten voor uw vader van 97 jaar snel en betrouwbaar in huis heeft. Bedankt voor uw vertrouwen in Hulpmiddelenwereld en graag tot een volgende bestelling!
Team HUlpmiddelwereld
Er was iets mis gegaan met de betaling maar na 1 belletjes werd het gelijk geregeld en hadden wij de volgende dag onze robocat in huis.
Jacqueline Verheij
Rotterdam
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het probleem met de betaling na één telefoontje snel kon worden opgelost en dat u de RoboCat de volgende dag al in huis had. Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen!
Team Hulpmiddelwereld
sinds enkele jaren maak ik gebruik dan deze website, alles verloopt correct zowel qua reservatie, qua interessante prijs, qua levering, ik blijf klant
jenny
Mechelen
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen en uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, onze prijzen en de correcte levering. Geweldig dat alles steeds naar wens verloopt en dat u klant bij ons blijft. We staan ook de komende jaren graag voor u klaar!
Oke
Rita Dirkse-Viezee
Nieuwegein
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles perfect geregeld en keurig verzorgd was. We waarderen uw vertrouwen en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Team Hulpmiddelwereld
Goed product en snelle levering
Harry De Witte
Nieuwpoort
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag een volgende keer weer!
Team Hulpmiddelwereld
Livraison rapide pour un prix intéressant. Réponse rapide et utile en cas de problème.
Jean
Bois-de-Villers
Bonjour,
Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis de savoir que vous êtes très satisfait de nos services, de la rapidité de la livraison et de nos prix. Nous sommes également heureux d’avoir pu vous aider rapidement en cas de problème. Au plaisir de vous servir à nouveau !
Cordialement,
Team Hulpmiddelwereld
Ik heb al twee keer een bestelling geplaatst. Helemaal goed. Bedankt hiervoor!
30 August 2026
Bryan M. Smith
De Mortel
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw fijne review en uw vertrouwen! Wat leuk om te horen dat u inmiddels al twee keer bij ons heeft besteld en dat alles helemaal naar wens is verlopen. Graag gedaan en hopelijk mogen we u nog vaak van dienst zijn!
Team Hulpmiddelwereld
De schoenen voor mijn moeder werden snel en correct afgeleverd.De schoenen zijn heel fijn door de elasticiteit en klitteband en zien er leuk uit!
30 August 2026
Marja
Breda
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de schoenen snel en netjes zijn geleverd en dat uw moeder er zo tevreden mee is. Goed om te lezen dat het elastiek en de klittenbandsluiting zorgen voor extra gemak én dat ze er ook nog leuk uitzien. Veel plezier ermee!
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen