Ik zocht Attends 2 voor mijn partner en dit bedrijf bood ze veel goedkoper aan dan elders. Dus direct aantal dozen besteld. Snel geleverd. Heldere procedures.
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Jammer dat niet vermeld wordt dat medische voeding niet voorradig is. In dit segment toch wel van belang!Wel keurig een mail.ontvangen met excuses. Terugbetaling duurt wel lang. 4 juli besteld en betaald, 9 juli nog niets ontvangen. Dat hoeft tegenwoordig niet zo lang meer te duren! Al met al slordig.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Helaas wil het soms voorkomen dat wij achteraf te horen krijgen dat een artikel niet op voorraad is. Wij betreuren dit enorm, nogmaals ons excuus voor de vertraging. Zou u ons een mail kunnen sturen met een ordernummer? Wij kijken dit graag voor u na. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
snelle leveringen, goede prijzen
Voor mijn autistische bejaarde zus een tweede interactieve zorgkat besteld. De eerste kat werd wat krakkemikkig. Dus na een jaar trouwe dienst een nieuwe aangeschaft. Deze nieuwe kat werkt heel traag op aanraking. Contact opgenomen met klantenservice. Excuus voor de defecte kat gekregen. Ik kon hem terugsturen. Blijkt dat ik dat zelf moet betalen. terwijl de fout niet bij mij ligt. Heel jammer....
Geachte klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. We begrijpen dat dit erg vervelend voor is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor u in orde maken. We hebben via de mail reeds een oplossing aangeboden. Nogmaals onze excuses en dank je wel voor je begrip. Team Hulpmiddelwereld
fast delivery every good packed. Reasonable prices.Thank you.
Dear customer, We thank you very much for sharing your review. Your feedback is essential for optimising our service. We appreciate your choice for Hulpmiddelwereld and hope to serve you again in the future. Kind regards, Team Hulpmiddelwereld
Duidelijke website Goeie artikelen Goed te bestellen
Snelle verzending, netjes packet, 10/10 dank u !!
Snelle levering, goed verpakt. Nette en vriendelijke communicatie. Product doet aan verwachting. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
Ze bevallen geweldig.
Zeer snelle levering, echt top
Snelle bezorging. Helaas krijgen we hem niet in mekaar gezet. Ergotherapeut vandaag gevraagd langs te komen. Vriendelijke groet.
Hulpmiddelemwereld via bol.com heeft niet geleverd waardoor ik nu zonder product zit.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Helaas wil het soms voorkomen dat wij achteraf te horen krijgen dat een artikel niet op voorraad is. Wij betreuren dit enorm, nogmaals ons excuus voor de vertraging. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben heel erg tevreden vriendelijk personeel en geweldige service.zal jullie altijd aanbevelen bij iedereen. Prijs kwaliteit is super.
J'ai déjà passé plusieurs commandes. La diversité des produits proposés est très intéressante. La livraison est rapide. Dommage que le site ne soit pas accessible en français.
Cher client, Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre avis. Vos commentaires sont essentiels pour optimiser notre service. Nous apprécions votre choix de Hulpmiddelwereld et espérons pouvoir vous servir à nouveau à l'avenir. Cordialement, Team Hulpmiddelwereld
Bij Hulpmiddelwereld hebben ze een hele goede voorraad en de prijzen zijn scherp. Tevens een zeer snelle levering. Top!!
Alles snel en goed afgehandeld, product voldoet goed,
Goed.
Duidelijk, snelle levering heel tevreden!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer goed ben zeer tevreden
Fijn bedrijf. Snelle en correcte levering
De robotkat had ik binnen 24 uur in huis. Een vraag aan de klantenservice werd ook snel beantwoord.
Zeer tevreden over mijn bestelling en de service van brengen en gauw gedaan. Prima Firma dank u wel Luci
correcte en vlotte levering
De website is overzichtelijk en uitgebreid.
Altijd voorraad, goede prijs. Snelle discrete levering.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire