Kreeg snel bericht dat de levering aanstaande was, een en al met de feestdagen in zicht boven verwachting
Ik heb Time Timers besteld voor trainings / kantoorwerk. Zeer vlot verzonden en goed ontvangen. Enkel véél marketing mails na de eerste aankoop.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlug. Correct. Prima artikel.
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het artikel. We hopen je bij een volgende aankoop weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel en correct afgehandeld.
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is afgehandeld. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wat een fantastisch bedrijf. Er ging iets mis met de bestelling van mijn kant. Een dag later word ik geholpen. Hoefde zelf niets te doen. Alles perfect geregeld!!! Maar vooral de communicatie per telefoon is meer dan perfect te noemen. Je bent bij dit bedrijf geen nummer ,maar echt een KLANT!!! Grote complimenten en dank voor de geweldige service!!!!
Beste klant, Wat ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor je uitgebreide complimenten. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en goed geholpen voelen. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Er wordt duidelijk gecommuniceerd bij vragen en een bestelling wordt snel en keurig geleverd.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel, discreet en duidelijk verlopen is. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Aangeschaft;enkele schouder-armsling. Snel bezorgd en netjes verpakt. Helaas geen Nederlands gebruiksaanwijzing gevonden met foto. Hoe hoog moet je pols? Via Google het antwoord gevonden. Jammer!
Beste klant, Bedankt voor je review en je feedback! Fijn dat de levering snel en netjes was. Het spijt ons dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat; we nemen dit mee om te verbeteren. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel besteld, snel geleverd,
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ben al jaren klant bij hulpmiddelwereld. Altijd snelle services en bestellingen optijd bidden
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bent bij ons! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We verwelkomen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Net een stoma draagster en op zoek naar hulpmiddelen om de plak te verwijderen. Ik had al een andere gevonden maar die is nogal aan de prijs (en zonder vergoeding is dat pittig). Deze gevonden en besteld , scheelt meer dan de helft in prijs. Supersnelle levering en het is een geweldig product. Ik ga zeker weer bestellen!!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u dit product heeft gevonden en dat het een betaalbaar en goed alternatief voor u is. We zijn blij dat de levering snel was en dat het product zo goed bevalt. U bent van harte welkom bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Jammer dat alleen positieve revieuws geplaatst worden.
Beste klant, Dank voor uw reactie. Reviews worden bij ons geplaatst volgens vaste richtlijnen en niet geselecteerd op inhoud. We nemen uw feedback serieus. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart en dat de levering snel was. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
snelle en correcte levering, gebracht door een vriendelijke persoon
Beste klant, Bedankt voor uw vertrouwen en positieve feedback! Geweldig om te horen dat alles, zoals altijd, naar wens is verlopen. U bent van harte welkom bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Keurig volgens het boekje
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Goed om te horen dat alles naar wens en volgens afspraak is gegaan. U bent van harte welkom bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
100% tevreden
Beste klant, Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de prijs en onze service. U bent van harte welkom bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede site, makkelijk om te bestellen. Snelle levering en keurig onherkenbaar verpakt.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze site prettig werkt en dat uw bestelling snel en discreet is geleverd. We verwelkomen u graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat uw bestelling snel en correct is geleverd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Keurig discreet!
Beste klant, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle en discrete bezorging. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer snelle levering en primera service van een top product
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Horloge besteld voor blinden en slechtzienden , week geleden besteld met als opmerking snelle verzending , tot op heden geen bericht van verzenden of iets Baal enorm!! u krijgt bericht wanneer het verzonden word ...........kan niet moeilijk zijn Gr Erna
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Zou u ons een mail kunnen sturen met een ordernummer? Op deze manier kunnen we uw bestelling inhoudelijk bekijken en u de juiste oplossing bieden. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer vlugge levering
Beste klant, Dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. We hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen met een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een goede prijs voor een goed product. Maak al jaren gebruik van de site "Hulpmiddelenwereld". Snelle en correcte levering. Aanrader.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden gebruikmaakt van Hulpmiddelenwereld en onze snelle, correcte levering en scherpe prijzen waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling, we staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Als ik bestel heb ik het binnen 2 dagen
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel wordt geleverd en dat alles naar wens is. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik had pas een pillenuitsrukker besteld maar die brak na een korte tijd af.Dus een nieuwe besteld via hulpmiddelwereld. Makkelijke site en heel simpel om te bestellen. Levering was snel en het product was goed verpakt Super blij mee want ik heb beperkingen met mijn handen en dit was de uitkomst voor mij om medicatie uit de verpakking te krijgen. Hele fijne winkel die goede service heeft en snel levert
Beste klant, Jammer dat de eerste pillenuitdrukker is stukgegaan, maar goed om te horen dat je via Hulpmiddelwereld snel een nieuwe hebt kunnen bestellen en dat deze naar wens is. We zijn blij dat het product voor jou echt een oplossing biedt bij het innemen van je medicatie. Dank voor je mooie woorden over onze service en levering. Daar doen we het voor! We helpen je in de toekomst graag weer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goeie producten en de volgende dag al geleverd heel tevreden
Beste klant, Bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de snelle levering. We doen altijd ons best om een snelle en goede service te bieden. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire