Uitstekende en snelle klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst, maar geen e-mail ontvangen over de levering. Ik heb toen een bericht gestuurd naar Hulpmiddelenwereld en ze gaven me al heel snel een gedetailleerd antwoord. Mijn pakketje was teruggestuurd, maar Hulpmiddelenwereld heeft al gauw beloofd de bestelling de volgende dag opnieuw te leveren aan mijn adres. Top!

• Betrouwbaarheid

Ongekend snelle en correcte aflevering.

Op maandag om 13:20 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur door PostNL afgeleverd.

slechte communicatie over levering

Tot 2 maal toe iets besteld, zou een melding met track&trace krijgen. Tot 2 maal toe geen track&trace gekregen en ontvangen. In de bestelling wordt dit wel beloofd. of dit ligt aan het feit dat ik de bestelling bij een afleverpunt laat afleveren is mij niet duidelijk. Telefonische navraag hierover na de 1e bestelling was hierover ook niet duidelijk. volgens mij een punt van aandacht, beetje vervelend als je wel de melding ontvangt dat de producten na 7 dagen zijn teruggestuurd. De producten zijn overigens wel goed. een geirritteerde klant.

Meedenkend en behulpzaam

In het kort: Goede levering en zeer snel contact, meedenkend, vriendelijk, tegemoetkomend uit coulance. Onlangs heb ik via bol.com de Wheelzahead Track 4.0 besteld voor een kennis, deze had ik al eens eerder gekocht voor mijn moeder en het is een geweldige rollator. Helaas kwam ik erachter dat het lampje en dienblad er deze keer niet bij zaten in de verpakking en heb ik hiervoor via de chat contact opgenomen. Reactie binnen een minuut, en nu blijkt dat deze accessoires niet standaard inbegrepen zijn in hun pakket en er los bij gekocht dienen te worden (prijs van het product was ook aanzienlijk lager dan elders). Stond op het punt te zeggen oke geen probleem, dan zal ik deze ergens anders bestellen (ze hebben deze 2 onderdelen niet in het assortiment), toen ze plots zei dat ze wel een kleine terugbetaling kunnen doen zodat ik daarmee het dienblad kan bestellen! Het dienblad is €30,- euro en ze wilde €15,- euro terugstorten. Zeer dankbaar hiervoor sinds ze dit puur uit coulance aanbiedt. Product was ook binnen 2 dagen geleverd en in perfecte staat.

• Betrouwbaarheid

Goed en snel afgehandeld.

In eerste instantie dacht ik dat het pakket nog niet bij mijn vader was afgeleverd. Bleek aan PostNL te liggen, die had niets gecommuniceerd. Het was, zoals beloofd op de site, de dag na de bestelling bezorgd. De behandeling van mijn klacht is door Hulpmiddelwereld uitstekend, snel en zeer vriendelijk afgehandeld. Niets dan lof van mijn kant!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Dinsdag besteld, woensdag al in huis (en dat in de drukste pakketjes-maand!)... Top!

Uitstekende service bij falen Post.nl

Mijn bestelling zou bezorgd worden door Post.nl. Die bezorgde het in onze kliko, die uiteraard de volgende ochtend geleegd werd door de afvalreiniging. Volgende dag troffen wij een verfrommeld briefje aan tussen de kleppen van de brievenbus.... Toen wisten wij wat er aan de hand was en direct nieuwe besteld. Post NL is onbereikbaar, maar een telefoontje naar Hulpmiddelwereld was een verademing. Geld binnen 1 dag teruggestort en alsnog nieuwe bestelling ontvangen!! Super en dank!

• Betrouwbaarheid

Eerst besteld bij hmw.nl nu hmw. BE !!!

Opletten... voor Belgische klanten: bestellen bij HMW. Be, en niet .NL.. De betaling is veel eenvoudiger !

• Betrouwbaarheid

Komen de belofte om de volgende dag te leveren niet na.

'S morgens rond 11.00 uur besteld. Direct een rekening ontvangen en betaald. Geen bericht ontvangen van verzending. De volgende dag ook niks ontvangen. Wees gewaarschuwd!!

Bestelling laat geleverd

Bestelling was niet conform afspraak geleverd. Telefonisch was Hulpmiddelwereld niet bereikbaar. Ik kreeg een antwoordapparaat dat uiteindelijk doorschakelt naar een niet bestaand nummer. Per email contact gehad. Daar werd wel meteen op gereageerd. De bestelling is meteen daarna geleverd en ik heb korting gekregen voor het ongemak.

Heel fijn bedrijf

Hele behulpzame mensen aan de telefoon en goede producten.

levering veel later

Ondanks beloofde dat bestelling volgende dag wordt geleverd, na twee dagen (en nog beloofde via mail) nog steeds geen bevestiging dat de bestelling verstuurd is.

Altijd betrouwbaar en snel

Fijne winkel met fijn assortiment. Nieuwe site werkt snel en goed!

• Betrouwbaarheid

Met de nieuwe site heel slecht

Kan niet in mijn winkelwagen. Dus ook niet te bestellen. De wens om teruggebeld te worden, wordt ook niet beantwoord. Nieuwe site? Waarom, niets dan prutswerk

• Betrouwbaarheid

Na de met trots aangekondigde nieuwe website:: HOPELOOS

Kan niets bestellen. Winkelwagentje opent niet. Ik zie alleen: Data Laden. En dat 2 uur lang. Hopelijk gaat het snel beter. Nu kan ik echt niet aanbevelen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mijn pakketje vlug ontvangen

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Alles correct geleverd en afgehandeld

• Betrouwbaarheid

Uitstekende persoonlijke service, goede kwaliteit en scherpe prijs.

In een combi bestelling bleek een onderdeel zoek geraakt bij PostNL. Het andere product was binnen 1 dag al in huis. De medewerker besloot zelf al vast een nieuw product te sturen omdat het nazoeken bij PostNL veel tijd zou gaan kosten. Goede kwaliteit en scherpe prijs.

goede kwaliteit

wederom een hele goede ervaring, blijf nog altijd terugkomen!

• Betrouwbaarheid

Betrouwbaar, goede prijs en service

Bestellingen verlopen altijd prima. Laatste keer een fout gemaakt bij het bestellen en die is zonder morren rechtgezet - prima service

Prima en op tijd

Ik kreeg wat ik wilde, alleen hadden de plaatjes op site wel duidelijker gemogen. Want achteraf heb ik wel schaar besteld die praktijk minder praktisch was. Daarnaast leek of het zelfde plaatje stond bij verschillen type lus-scharen. Ik vond het ook leuk dat zo'n boeken erbij kreeg. Verder was de levering op tijd, fijn hoe hier over werd gecommuniceerd via email. Verder helemaal tevreden.

Correcte en snelle service

De service is snel en alles wordt ook degelijk verpakt... Een minpuntje is de gebrekkige levering door Post.nl Hun communicatie staat haaks op die van jullie...

Correcte en snelle service

Service

De bestelde zitwandelstok werd snel en keurig ingepakt geleverd. Het past precies bij de omschrijving en voldoet aan mijn wensen. Als veel gebruik van gemaakt. Topper!

Geweldig team

Enkele weken na aankoop artikel mogen terugsturen en terugbetaling gekregen. Was wegens overlijden. Andere firma’s deden deze moeite niet, Firma met een groot ❤️

9 Sylviuslaan

Groningen 9728 NS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire