Prima bedrijf super snel leveren erg tevreden
Beste klant, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle levering. Daar worden we blij van! We doen ons best om elke bestelling zo vlot en goed mogelijk te verzorgen, dus fijn dat dit ook zo wordt ervaren. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ontdekte min of meer bij toeval dat de Tena Men Level 0 per verpakking van 14 stuks meer dan 2 euro goedkoper was dan bij mijn ketendrogist, dus meteen 10 doosjes besteld. Na een paar dagen keurig geleverd, echter zonder aankondiging vooraf; de track&trace werkte niet. Gelukkig ben ik vrijwel de hele dag thuis, dus is het toch goed verlopen.
Beste klant, Bedankt voor je review en dat je je ervaring met ons deelt! Fijn om te horen dat je hebt kunnen profiteren van onze scherpe prijs en dat je bestelling snel en netjes is geleverd. Daar doen we het natuurlijk voor! Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat de communicatie rondom de levering niet helemaal naar wens was. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je feedback over de track & trace en de aankondiging van de bezorging dan ook serieus en gaan dit intern bekijken om dit in de toekomst te verbeteren. Goed om te horen dat het uiteindelijk toch goed is verlopen. We hopen je de volgende keer een nóg betere ervaring te kunnen bieden! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
simpel te bestellen prima prijs snel geleverd
Beste klant, edankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Geweldig dat het bestelproces als eenvoudig is ervaren en dat ook de prijs en snelle levering naar wens waren ,daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Nogmaals dank voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik maak al een paar jaar gebruik van Hulpmiddelwereld, zeer tot tevredenheid. De nieuwe AI klantenservice is niet altijd duidelijk (zal de leeftijd (van MIJ) zijn), maar wel efficiënt. Ik ben ZEER tevreden.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie en loyale review! Wat fijn om te horen dat u al jarenlang naar tevredenheid gebruikmaakt van onze service. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Behulpzaam, vriendelijk, goede kwaliteit, snelle levering, prima ervaringen en service!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, kwaliteit en levering. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn bestelling werd op tijd afgeleverd,dat wel, maar de Track&Trace die mij werd toegestuurd werkte niet,ik moest dus maar afwachten wanneer de bestelling bezorgd zou worden. Na openen van het pakket bleek de bestelling NIET volledig uitgevoerd te zijn. Geen nood,ik bel wel even op,moet kunnen want er staat aangegeven ,telefonisch contact 17,00 uur. Ik belde om 16,30 uur en kreeg te horen,wij zijn NU gesloten,stuur een email,dat heb ik dus gedaan. Het antwoord kwam best snel en luidde,het betreffende artikel is op dit moment niet voorradig en wordt nagezonden. Als dit op de pakbon had gestaan of op een andere manier kenbaar was gemaakt ,was dit een totaal andere (betere) beoordeiling geweest.
Beste klant, Bedankt voor uw uitgebreide review en feedback. Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is afgeleverd, maar het spijt ons dat de Track & Trace niet werkte en dat uw bestelling niet volledig bleek te zijn. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer dit vooraf niet duidelijk gecommuniceerd is. Ook bieden we onze excuses aan voor de verwarring rondom onze telefonische bereikbaarheid. Dit had uiteraard duidelijker moeten zijn. We nemen uw opmerkingen serieus en gaan dit intern bespreken, zodat we onze communicatie en service kunnen verbeteren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen dat het nagezonden artikel inmiddels naar wens bij u wordt geleverd en dat we u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel geleverd goede kwaliteit
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. We doen ons best om zowel in service als in productkwaliteit aan de verwachtingen te voldoen, dus het is prettig om te lezen dat dit ook zo door jou wordt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een snelle levering in een keurige anonieme doos. 's avonds besteld, de volgende dag al in huis. Chapeau!
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie en positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat de bestelling de volgende dag al bij je in huis was. We vinden het belangrijk dat bestellingen niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en discreet worden verzonden, dus het is prettig om te lezen dat de anonieme verpakking ook als positief wordt ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer vlugge levering. bij bestelling van 2 x set van 2, maar één set geleverd. Na telefonische melding, 2 dagen later tweede set geleverd. Materiaal - button met speldbevestiging "ik ben slecht ziend" was prijs / kwaliteit OK.
Beste klant, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je vertrouwen hebt in onze service. Onze excuses dat je bestelling in eerste instantie niet volledig was geleverd. Goed dat je direct contact met ons hebt opgenomen, we zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen en dat de tweede set alsnog binnen korte tijd bij je is aangekomen. Daarnaast is het prettig om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Dat vinden we erg belangrijk en we streven ernaar om dit niveau vast te houden. Bedankt voor je begrip en je feedback. We nemen dit zeker mee om onze processen verder te verbeteren. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel geleverd tegen prima prijs.
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen ons best om bestellingen snel en zorgvuldig te leveren, en het is geweldig dat dit ook zo door jou is ervaren. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze producten tegen een eerlijke en scherpe prijs aan te bieden, dus het is leuk om te lezen dat je dat waardeert. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
hetgeen ik besteld heb was er de volgende dag al. niet duur en precies wat ik nodig had
Beste klant, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn erg blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je bestelling precies was wat je nodig had. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te verzenden, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo is ervaren. Ook goed om te horen dat je onze prijzen als prettig hebt ervaren , we proberen altijd een goede balans te bieden tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Nogmaals dank voor je positieve review, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Je commande depuis de nombreuses années chez Hulpmiddelwereld. Suis très satisfaite de leurs services. De temps en temps une belle promotion à ne pas manquer. Les produits TENA sont très bons. Surtout une livraison rapide et le tout bien emballé. Je recommande.
Cher client, Merci beaucoup pour votre fidélité et votre gentil message ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfaite de nos services depuis toutes ces années. C’est toujours un plaisir de pouvoir vous proposer de bonnes promotions ainsi que des produits de qualité comme TENA. Nous faisons également de notre mieux pour assurer une livraison rapide et soignée. Au plaisir de vous servir à nouveau chez Hulpmiddelwereld ! Cordialement, Team Hulpmiddelwereld
Mooi kleine rollator en snelle levering en mooi dienblad erbijtop
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de rollator, de snelle levering en het bijgeleverde dienblad. Dat waarderen wij zeer. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering. Netjes verpakt. Goed product. Zeer goed van prijs.
Beste klant, Hartelijk dank voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat alles naar wens was: van de snelle levering en nette verpakking tot het product zelf en de prijs. Het is ons doel om kwaliteit en service hand in hand te laten gaan, en het doet ons goed te weten dat dit bij jou zo goed is gelukt. We waarderen je feedback enorm en hopen je zeker weer te mogen verwelkomen bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
zie boven
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om alles soepel en prettig te laten verlopen, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou zo is aangekomen. We waarderen je feedback enorm en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
zie boven
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze levering als zorgvuldig én snel hebt ervaren. We doen er alles aan om bestellingen zorgvuldig te behandelen en op tijd bij onze klanten te laten aankomen, dus het is geweldig om te weten dat dit goed is gelukt. We waarderen je feedback enorm en hopen je bij een volgende bestelling weer net zo goed van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beste , mijn bestelling is nog niet bezorgd, dus kan ik nog geen oordel geven. Met vriendelijke groet, Paul Buck
Beste klant, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is bezorgd. We begrijpen dat u daardoor nog geen oordeel kunt geven. We kijken dit graag voor u na. Zou u contact met ons willen opnemen met uw bestelgegevens? Dan kunnen we de status van uw levering voor u controleren. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u uw bestelling spoedig ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlugge discrete levering
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u de levering als snel en discreet heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat uw bestelling vlot én zorgvuldig bij u aankomt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelling werd erg snel aan de deur afgeleverd.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over uw bestelling en dat deze snel bij u is afgeleverd. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten een vlotte en prettige ervaring hebben, van bestellen tot levering. We waarderen uw feedback enorm en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Medewerker die ik gesproken hebt was zeer behulpzaam en de levering was ook goed.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en dat onze medewerker u goed heeft kunnen helpen. Ook goed om te lezen dat de levering naar wens is verlopen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en netjes verpakt
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en netjes verpakt bij u is aangekomen. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed Produkt de volgende dag geleverd tegen een gunstige prijs! Heel tevreden!
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze service als betrouwbaar ervaart en tevreden bent met de snelle levering en de prijs. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijke site om produkten te zoeken en snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat de levering naar wens is verlopen. Daar streven we iedere dag naar. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel gevonden, gemakkelijk te bestellen
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u ons snel heeft gevonden en dat het bestelproces gemakkelijk verliep. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
1e commande perturbée par un problème de paiement, d'où commande en double annulée après une semaine. 2e commande non annoncée depuis 3 jours ! C'est la première fois que cela est compliqué, avec une communication lente et difficile
Cher client, Merci pour votre avis. Nous sommes désolés d'apprendre que votre commande n'est pas encore arrivée et que le processus vous semble si compliqué. Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée. Ce n'est bien sûr pas notre intention. Nous prendrons en compte vos commentaires afin d'améliorer nos services. Si vous avez d'autres questions à ce sujet, n'hésitez pas à contacter notre service client à l'adresse [email protected] ou par téléphone, nous serons ravis de vous aider. Cordialement, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire