Snelle levering discreet verpakt en voor mij de beste koop Bij grote aankoop de beste prijs
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen
bestelling vlot gedaan, maar nu nog niets gehoord wanneer de bestelling afgeleverd kan worden. Normaal heel vlot , nu niet leverbaar
incontinentiemateriaal van goed kwaliteit en een zeer snelle levering.
Top producten, heel tevreden
Ruime keuze aan artikelen met goede productbeschrijving. Goede communicatie over verzending, en snelle levering.
Mijn bestelling werdt buiten in de regen gelegd. Hoop dat het horloge waterdicht is? De bezorger nam waarschijnlijk niet de moeite om bij de buren aan te bellen.
Besteld en prima geregeld
Jullie beloven voor 16.00 uur besteld Volgende dag in.huis NIET DUS! .moeten Jullie er ook niet mee adverteren en beloven En ik.kreeg GEEN mail voor ontvangst Heel slecht dit Het product kan ik ook ergens anders bestellen!
Hele goede prijs, snelle levering en diskreet verpakt.
Ben blij dat deze bedrijf proffesionele producten aan particulier aanbiedt.Snel en adequaat geleverd.
Duidelijk website om te bestellen, op de hoogte gehouden van de snelle levering. Correct verpakt afgeleverd!
Komt altijd op tijd
Zoals verwacht. Prima.
Prettig en snel geholpen!
snel geleverd
Maar de bericht geving is heel correct vind ik heel belangrijk weten waar je aan toe bent super
Had telefonisch diverse tevragen: correcte antwoorden. Probleem met de kortingsbon: direct opgelost. Levering: snel en alles OK. Houden zo!
Prima geregeld ⁸
Ik heb een bestelling gedaan voor Tena produkten, betaald niets ontvangen
Net wat ik zeg: goede wijn........
Ik koop al geruime mijn benodigdheden bij Hulpmiddelwereld. Ik ben zeer tevreden, goede producten voor een prima prijs. En een snelle levering. Gewoon een prima bedrijf, echt een aanrader, voor al uw hulpmiddelen. Zeer klantvriendelijk personeel.
Zeer duidelijke website. Deze leidt je op eenvoudige wijze naar je gewenste aankoop. Ook bij een evt. Retourzending word je goed begeleid. Samenvattend: een aanrader.
Snelle levering./Goed verpakt. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Goede klantenservice
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Dit is ook een duidelijke website. Goede service. Dit bedrijf komt afspraken na.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire