Niks te klagen
De ervaring is goed ik ben over alles tevreden . ik heb 5 verbanden per dag nodig . Dat zijn er per week ,maand een heel hoop kan er iets a de prijs gedaan worden. Ik wacht op een antwoordt. Gr. Vandijck Louis
Beste Louis, Nogmaals bedankt voor uw reactie. Zoals net besproken zullen we over een maandje opnieuw contact met elkaar hebben. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben er heel blij mee en het is niet duur dus betaalbaar voor iedereen. Zo heb je het besteld en binnen een paar dagen heb je het al binnen dus ik ben er blij mee als ik het bij mijn apotheek haal dan ben ik zeker de helft meer kwijt dus dank hiervoor.
Beste Brigitte, Fijn dat u na ons contact uw review heeft herzien en hopelijk tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Recensione originale
Mijn diëtiste had deze besteld in plaats van chocolade. En ze wist niet dat ik allergisch was van aardbeien terwijl het eerste wat een diëtiste hoort te weten of iemand ergens allergisch van is. Heb gebeld maar word niet geruild en ze hadden geen andere soort. Ik vind het een schande maar wie ben ik. Ze willen tegenwoordig alleen maar geld verdienen maar de mensen zelf worden vergeten. Ach je bent toch al 65 en het kan mij niet bommen dat je de pijp uitgaat.Al bij al ben ik al een jaar bezig met bijvoeding en als jullie weten dat ik 12 chemo's een alvleesklier****** heb ondergaan en van de 76 kilo naar de 49 ben gegaan dan weet je het wel operatie geslaagd patiënt ..... daar komt het tegenwoordig op neer.
Sedert mijn eerste besgtelling ben ik zeer tevredenen kan dus niets anders toevoegen
Wij vragen en jullie leveren altijd snel en compleet.
Mijn ervaringen zijn zeer positief.
Zodra ik contact heb voor een bestelling is het personeel bijzonder behulpzaam. Is iets niet op voorraad laten zij het weten dat gebeurd niet overal. Blijf mijn bestelling daarom bij hulpmiddelwereld.
Het zitkussen voldoet prima, de verpakking met een minimaal dun plastic zakje was beschamend. Er zaten al wat scheuren in, gelukkig niet in de eigen verpakking van het kussen.
Beste Jan, Vervelend dat de verpakking niet netjes was maar gelukkig heeft het artikel daar niet onder geleden. Mocht u in de toekomst hinder ondervinden van een bestelling dan kunt u het best contact opnemen met onze klantenservice, we proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle en goede levering
perfect geregeld
Meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer werd elke bestelling prima afgehandeld.
Mijn bestelling was via internet niet goed doorgekomen maar via de klantenservice heel vriendelijke verder afgehandeld.
Beste Judith, Fijn om te zien dat uw bestelling goed hersteld is door onze klantenservice. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, onze professionele klantenservice is ervoor om er dan voor te zorgen dat we het zo goed mogelijk herstellen en meestal lukt dat zoals bij u. Hopelijk gaat een volgende bestelling in 1 keer goed, anders weet u ons te bereiken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goed aangekomen
Is gewoon top
Het zijn handige broekjes. Ik ben blij dat ze thuis hrb gestuurd zijn. Neem ze ook wat mee op vakantie. Ook de bezorging was ook snel.
Beste Ingrid, Heel erg bedankt voor uw positieve review en fijn om te horen dat u tevreden bent over onze artikelen. We wensen u een hele fijne vakantie en wellicht tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestellen is zeer gemakkelijk. Afhandeling zeer goed.
Vlotte levering en hele goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ik miste wel een soort gebruiksaanwijzing omdat de tas voor scootmobiel en rolstoel is.
Beste Bertha, Bedankt voor uw bericht. Als we u alsnog kunnen helpen met uw artikel/ gebruiksaanwijzing dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we ons best voor u doen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
pakket wordt snl en correct afgeleverd
Het pakket was er sneller dan verwacht
Prima site om te bestellen en vlot in huis
goede service - enorme keuze - snelle levering - stevige verpakking !
Gemakkelijke online bestelling en een snelle levering
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire