De bestelling was op tijd en netjes ingepakt.
Snelle levering. Goede prijd
Makkelijk bestellen , ruime keus, goede aflevering.
Duidelijke website, snelle levering.
Snel en vlot geregeld
De bezorging was op tijd. De verpakking was in orde. Alles is onbeschadigd aangekomen. Het incontinentiemateriaal absorbeert goed.
Zeer snelle levering ondanks de grote en zware levering. De beide paketten worden ook tesamen geleverd.
Mijn bestelling werd heel snel geleverd en ik heb nergens anders een lagere prijs gevonden.
Goede producten. Correcte en snelle levering. Echt een aanrader.
snelle en goede levering veel keuze op de website
mooi verpakt via post nl heel prettig
Prima medicatiedoos, netjes op tijd geleverd
Altijd een snelle afhandeling van mijn bestelling
Website is duidelijk, bestellen is eenvoudig. Vaak ook korting. Snelle levering, netjes verpakt. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Artikel niet op voorraad dan volgt er direct een bericht. Steeds per ommegaande bericht over hoe de bestelprocedure verloopt.
Snelle verzending. Alles prima geregeld.
Goede prijskwaliteit van producten en een snelle levering
Snelle en toegankelijke website, accurate en discrete levering.
Heel goed assortiment, maar wat nog beter is, een hele snelle levering. In één woord TOP. Van kiezen tot bestellen en leveren uitstekend!!
Snel besteld, keurig afgewikkeld. Zonder zorgen bezorgd.
Vandaag krijg ik een recensie verzoek, een week geleden heb ik immers een bestelling gedaan. De vraag: wat is de ervaring met deze aankoop? Ik weet het niet, de wandelstok is nog niet bezorgd. Deze is al wel verstuurd, daar heb ik een mail van gekregen. Tip; wees niet te snel met dergelijke recensie verzoeken.
Het is heel fijn als je besteld dat het er snel is
Bedsteun gekocht stevig materiaal super handig ben zeer tevreden en de prijs was ook goed.
Snelle en correcte aflevering . Product voldoet volledig aan de verwachting. Marleen uit Kaprijke
Telefonische bestelling is vlot verlopen en vriendelijk ,! zeer tevreden. Ook de kwaliteit van Tena is prima. Het aan te bevelen waard!
Alles wat je besteld binnen een dag bezorgd.