Mijn ervaring is uitstekend

Mijn ervaring is uitstekend. Ik kan er alleen niet achterkomen wanneer PostNL bezorgd. Zal wel aan mij liggen.

is zeer goed

Bijeen bestelling loopt alles zeer vlot en uiterst correct.

• Betrouwbaarheid

Snelle levertijd en correcte levering

Mijn ervaring staat eigenlijk al in de titel. Het artikel is goed vindbaar op de website, bestellen is eenvoudig en er wordt snel en correct geleverd.

• Betrouwbaarheid

Steeds bestelling vlot en foutloos geleverd

Goede overzichtelijke site. Regelmatig aanbiedingen. Snelle levering. Ik ben een tevreden klant

Goed en snel.

Handig dat je regelmatig een mail krijgt met tips en aanbiedingen, met link om dingen snel te vinden op de site.

• Betrouwbaarheid

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site zorgt voor snelle keuze en bestelling en levering, waarbij gemakkelijk betaald kan worden.

Betrouwbaarheid

Het product voldoet aan de verwachting. Snelle levering. Duidelijke webshop.

• Betrouwbaarheid

Goede service en snelle levering

Makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering.

Slecht

23 maart besteld en nu 28 maart nogsteeds niks verzonden/binnen. Heb geen bericht gehad over dat het verzonden is . Dus jammer maar kan niet anders dan slechte ervaring van maken

Snelle en goede service

Snelle service en goed product, prijs en kwaliteit

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Goedkoop

Vlug geleverd, goed verpakt en goedkoop.

Geweldig!

Zeer vlotte afwerking en bestelling al de volgende dag bezorgd!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering. Prima communicatie over de levering. Mijn steunband voldoet volledig aan mijn verwachting. Heel blij mee!

TOP KWALITEIT

ALTIJD INORDE EN EEN GOEDE PRIJS ,ZEER TEVREDEN

• Betrouwbaarheid

het is wennen maar het is prettig.

MIjn ervaring is over het algemeen prettig het te gebruiken. Alleen in de nacht werkt het niet goed , en heb ik ook geen vertrouwen en gebruik ik wel .

• Betrouwbaarheid

Mijn bestelde brace was er niet

Ik had 2 enkel braces besteld en die hadden jullie niet meer op voorraad terwijl op jullie website stond geschreven dat U ze nog wel op voorraad had , dit is een slechte zaak , Kunt U aangeven hoelang dit nog gaat duren

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Goede en snelle levering

heel goed

Goed en snelle levering

• Betrouwbaarheid

Prima bedrijf super snel leveren erg tevreden

Veel goedkoper, matige communiv=catie

Ik ontdekte min of meer bij toeval dat de Tena Men Level 0 per verpakking van 14 stuks meer dan 2 euro goedkoper was dan bij mijn ketendrogist, dus meteen 10 doosjes besteld. Na een paar dagen keurig geleverd, echter zonder aankondiging vooraf; de track&trace werkte niet. Gelukkig ben ik vrijwel de hele dag thuis, dus is het toch goed verlopen.

top service

simpel te bestellen prima prijs snel geleverd

UITSTEKEND

Ik maak al een paar jaar gebruik van Hulpmiddelwereld, zeer tot tevredenheid. De nieuwe AI klantenservice is niet altijd duidelijk (zal de leeftijd (van MIJ) zijn), maar wel efficiënt. Ik ben ZEER tevreden.

• Betrouwbaarheid

Behulpzaam, vriendelijk, goede kwaliteit, snelle levering, prima ervaringen en service!

Viel niet mee.

Mijn bestelling werd op tijd afgeleverd,dat wel, maar de Track&Trace die mij werd toegestuurd werkte niet,ik moest dus maar afwachten wanneer de bestelling bezorgd zou worden. Na openen van het pakket bleek de bestelling NIET volledig uitgevoerd te zijn. Geen nood,ik bel wel even op,moet kunnen want er staat aangegeven ,telefonisch contact 17,00 uur. Ik belde om 16,30 uur en kreeg te horen,wij zijn NU gesloten,stuur een email,dat heb ik dus gedaan. Het antwoord kwam best snel en luidde,het betreffende artikel is op dit moment niet voorradig en wordt nagezonden. Als dit op de pakbon had gestaan of op een andere manier kenbaar was gemaakt ,was dit een totaal andere (betere) beoordeiling geweest.

Snel geleverd goede kwaliteit

Sylviuslaan 9

9728 NS Groningen

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.