Excellent
Korrekt en supersnel
Correcte en vlotte levering van de door mij bestelde artikelen.
Beste klant, Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat het product snel geleverd is en naar tevredenheid voldoet. We begrijpen uw opmerking over de verpakking en nemen dit mee om onze verzendwijze verder te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
na al heel wat bestellingen te hebben geplaatst en ontvangen , ben ik zeer tevreden het is altijd snel en juist geleverd
Ach. veel internetwinkeliers willen een beoordeling als jeber iets gekocht hebt. Daar krijgen managers bonussen voor als ze meer positieve recensies krijgen dit jaar dan vorig jaar. Als ik pleisters koop bij kruidvat, of boerekool op de markt vragen ze een sterrenbeoordeling. Hoe gek kun je zijn? Ik heb nutridrink bij deze club gekocht om dat die bijna de helft goedkoper wad dan bij bol.com. En dat spul kwam keurig verpakt de volgende dag bezorgd. Dank je wel.
Beste klant, Hartelijk dank voor je eerlijke feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen dat beoordelingsverzoeken soms als overbodig kunnen voelen. Fijn om te horen dat je bestelling goed en netjes verpakt is aangekomen en dat je tevreden bent over de levering. We waarderen het dat je voor ons hebt gekozen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het product was binnen 3 dagen geleverd, alleen het product kan door de brievenbus en word nu geleverd in een doos van 15 cm.
Jullie hebben een duidelijke website en de levering gaat heel snel en korrect .
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke website en de snelle, correcte levering. We waarderen uw feedback en zien u graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Net als eerdere bestellingen snel en goed geleverd. Niet te duur
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering opnieuw snel en naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De producten 9incontinentiemateriaal) die geleverd worden door Hulpmiddelenwereld voldoen uitstekend. De omschrijving is helder en duidelijk en is voor zowel mannen als vrouwen.
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed gesprek tijdens bestelling. Personeel was vriendelijk en klantgericht. Levering was snel en geleverd op de dag en tijd aangegeven.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en dat ons team je goed heeft kunnen helpen. We doen ons best om vriendelijk en klantgericht te zijn en het is geweldig dat de levering ook naar wens was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Enchanté de mon achat et de la rapidité de livraison par cette société très bien organisée.
Cher client, Merci pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait. Nous faisons tout notre possible pour toujours offrir un service de qualité et espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau très bientôt! Cordialement, L'équipe Hulpmiddelwereld
Goede ervaringen bij gunstig geprijsd product en vlotte levering.
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de prijs als de snelle levering. We doen ons best om altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie hierboven !!
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met onze leveringen. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van de best mogelijke service. We wensen je ook veel succes en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb een chronische progressieve aandoening en ben in de loop der jaren steeds afhankelijker geworden van hulpmiddelen. Bij hulpmiddelwereld vind ik een ruime keuze aan middelen die mijn leven een stuk makkelijker maken. Makkelijke website, artikelen zijn eenvoudig te bestellen, snel in huis. En dit alles ondersteund door een fijne klantenservice.
Beste klant, Hartelijk dank voor je mooie en open review. We zijn ontzettend blij om te horen dat onze producten jouw leven makkelijker maken, vooral gezien je situatie. Het is precies waarvoor we het doen: ervoor zorgen dat je de juiste hulpmiddelen snel en eenvoudig kunt vinden. Fijn dat de website en klantenservice aan je verwachtingen voldoen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel gemak met de producten die je hebt aangeschaft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Nvt
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestelproces snel en gemakkelijk was en dat je bestelling snel geleverd werd. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beschermt prima
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product goed beschermt en naar wens is. We hopen dat het je goed van pas blijft komen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed bedrijf om ‘hulpmiddelen’ te bestellen. Helaas, helaas wordt Postnl gebruikt als leverancier van pakket, het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ken, maar ik heb geen keus helaas!!….
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. Wat betreft de bezorging, begrijpen we je frustratie. We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden, maar helaas hebben we inderdaad te maken met de keuzes van de externe vervoerder. We nemen je feedback mee en hopen dat toekomstige leveringen soepeler verlopen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering,en goede kwaliteit,van het product.
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
correkte prijzen vlugge levering en alles in orde
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze prijzen en snelle levering. We blijven hard werken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Hulpmiddelwereld. De levering was erg snel en alles kwam netjes verpakt aan. De website was duidelijk en het bestellen ging eenvoudig. Ik zou hier zeker vaker bestellen en kan het anderen aanraden.
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de bestelling eenvoudig hebt kunnen plaatsen en de levering snel en accuraat was. We streven er altijd naar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het horloge met spraak is niet geschikt Voor mijn vrouw met Parkinson,omdat zij mij nu nog vraagt wat het horloge zegt Maar dat licht dus niet aan jullie.
Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.
Goede beschrijvìng van de producten vlotte versturing
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met zowel de productbeschrijvingen als de snelle verzending. Uw positieve ervaring betekent veel voor ons! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle te bestellen en accurate levering
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.