Telkens een snelle levering en grondig verpakt en de prijs valt mee. Top…
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Correcte levering en bestelling
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wij hebben producten besteld en die werden snel geleverd. De bestelde producten bevallen ook goed. Volgende keer weer bij hen bestellen!
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de producten. We waarderen je vertrouwen en zien uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Correct en vlug ontvangen.
Bestelling werd heel snel uitgevoerd, zodat er geen wachttijd was. Vriendelijke mensen die bezorgden. zeer tevreden.
snelle en correcte levering
Goede prijs kwaliteit. Levering s’anderendaags na bestelling. Uiterst tevreden. Zeker een aanrader.
Vrij uitgebreide winkel met een goede website en snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment, de gebruiksvriendelijke website en de snelle levering. We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer betrouwbare organisatie, die de producten elke keer snel levert
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze betrouwbaarheid en snelle levering. We waarderen je vertrouwen in ons bedrijf en helpen je in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik vind de prijs heel netjes. Jullie leveren zeer snel. Heel goed
Beste klant, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze prijs en snelle levering. We waarderen je feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede spullen, en altijd snel geleverd.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We doen ons best om onze klanten altijd betrouwbaar en vlot van dienst te zijn. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en goed verpakt
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de verpakking. We streven er altijd naar om onze klanten een top service te bieden. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
geenaanmerkingen
Produkt voldoed precies volgens beschrijving. Alleen jammer dat omschrijving van gebruik produkt niet in nederlands.
De bestelling was goed verpakt en werd op tijd geleverd. Zeer tevreden over de bestelde artikelen en de levering.
Ik kan onmogelijk een positieve melding geven vermits ik het bestelde product nog niet ontvangen heb. Wat is er fout gelopen bij jullie??
Beste klant, Het spijt ons enorm dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat dit voor frustratie zorgt. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We willen graag snel uitzoeken wat er mis is gegaan en zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Zou u contact met ons kunnen opnemen via [email protected] zodat we dit direct kunnen onderzoeken en oplossen? We waarderen uw geduld en hopen dit snel in orde te maken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heb nu voor de derde keer Winbiotic pro biotica gekocht. Voor mij een wereld van verschil! Dankbaar!
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat Winbiotic Probiotica zo'n verschil voor je maakt! Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons product. We zijn blij dat je weer bij ons hebt besteld en hopen dat je ook de volgende keren tevreden zult zijn. Dank voor je aanbeveling en we kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Al de dag nadien geleverd, zonder problemen. Kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over zowel de snelheid als de kwaliteit van onze producten. We doen altijd ons best om bestellingen snel en correct af te handelen, en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Dank u wel voor uw aanbeveling, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gevraagde materialen worden snel opgestuurd.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze telefonische bereikbaarheid en de snelle levering van de gevraagde materialen. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te regelen en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben ontzettend tevreden met uw schoenen!
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw schoenen! Bedankt voor uw mooie review, we zijn blij dat de pasvorm en snelle levering naar wens waren. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelenwereld weet niet waar ze mee bezig zijn: Ik maakte online een bestelling van een item dat als voorradig aangeven staat. Na de betaling krijg ik een mail waarin staat dat ze het item toch niet hebben en ze me gaan laten wachten tot ze het wel hebben. Nog eens twee later heb ik het item nog altijd niet maar krijg ik wel een mail waarin me gevraagd wordt om een recensie te schrijven over mijn aankoop...
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. Zou u ons een mail kunnen sturen met een ordernummer? Op deze manier kunnen we uw bestelling inhoudelijk bekijken en u de juiste oplossing bieden. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik had twee stomaslips besteld en er stond bij volgende dag bezorgd! Volgende dag kreeg ik een mail dat ze pas ruim een week later misschien binnenkomen.Nu staat er op de site 6 tot 8 weken levertijd . En dit heb ik al eerder bij ze gehad.
Beste klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat de levering van uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u rekent op een snelle levering. Helaas kan het soms voorkomen dat producten onverwacht niet direct leverbaar zijn bij onze leverancier. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te communiceren en onze website up-to-date te houden, We willen dit graag voor u oplossen. Zou u contact met onze klantenservice willen opnemen via [email protected] met u order nummer en klantvraag. Dan kijken we samen naar een passende oplossing of alternatief. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
prettig dat het niet zichtbaar is voor buren
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.