snel en accuraat

Prima ervaringen met Hulpmiddelenwereld. Duidelijke web site, snelle correspondentie en bezorging.

• Betrouwbaarheid

Goed spul om de stoma plak lost te maken

Ik heb het al wel vaker besteld als ik te kort kwam en .

Goed materiaal

• Betrouwbaarheid

duidelijke overzichtelijke site, correct en een zéér snelle levering

als thuisverpleegkundige is het belangrijk dat ik kan vertrouwen op een juiste omschrijving van een product, op topkwaliteit, een correcte prijs én een snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Zeer tevreden snelle levering en goede service ga zo door

Overeenkomstig met de verwachting

Een vertrouwd adres waarop je kunt bouwen. Al jaren bestellingen gedaan bij "Hulpmiddelenwereld". Leveringen vonden altijd plaats conform de afspraak. Snelle levering en discreet verpakt.

• Betrouwbaarheid

Bekende merken, vlug geleverd en heel interessant in prijs !

Na 4 weken nog steeds geen levering

Op 3 januari een bestelling geplaatst voor hulpmiddelen die op voorraad bleken.......!!!! Drie dagen later een mail dat de middelen helaas niet voorradig waren...!!!!???? Levering zou geschieden in week 2 of zoveel eerder als mogelijk.... Nu....4 weken later nog steeds de hulpmiddelen die ik dagelijks nodig heb nog steeds niet in huis en verder geen bericht ontvangen..... Zo laat je cliënten die dagelijks zijn aangewezen op hulpmiddelen dus ECHT in de steek .!!!! Een update over verwachte levertijd zou wel het minste zijn dat ondernomen kan worden.....

Snel en goed

Zeer snelle en correcte levering. Communicatie verloopt uitstekend

• Betrouwbaarheid

Een superleuke nep kat voor ouderen met dementie

De robot kat van Hasbro/Joy for All werd met veel blijdschap ontvangen. Ik raad dit product aan voor mensen met dementie of kinderen/volwassenen met een verstandelijke beperking, maar ook bijv voor eenzame ouderen die niet meer zelf voor een echt dier kunnen zorgen. Ik was best sceptisch, had niet gedacht dat mijn geliefde ouder met dementie er zó blij mee zou zijn. Maar dat was dus wel het geval!

TOP

alles oke / snelheid/

balen

Product besteld maar is niet leverbaar hoor ik later. Ook niet bekend wanneer dan wel.. Wordt vervolgens niet aangepast op de website. Daar staat namelijk gewoon dat het de volgende werkdag in huis zal zijn. Vervelend als iets niet leverbaar is maar pas het ook gewoon aan op de website! Maar zo te lezen had ik eerst hier de reviews moeten lezen voor ik iets ging bestellen aangezien dit zo te zien heel veel gebeurt..

19/1 bestelling doorgegeven. Tot nu niets ontvangen. 1000503970

Wel gemeld dat product niet op voorraad is. Maar verwachting was dat het 22/1 wel weer leverbaar zou zijn.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Bedrijf die doet wat ze beloofd!!

100% tevreden

Het bestelde ontvangen alleen via een omweg want post NL bracht het op een ander adres 3straten verderop. Meteen gemeld bij de webshop die gelijk positief reageerde. Bestelde artikel…..aanbevolen

slecht

Vreemd dat als je iets besteld en betaald, je een paar dagen later te horen krijgt dat wat je besteld hebt niet leverbaar is en nog maanden duurt!

fantastisch

prima continentiemateriaal ben er erg blij mee

Voldoet aan de afspraken

Netjes en discreet geleverd

Keurig en snel

Snelle levering, keurig verpakt, product prima.

slechte ervaring

Easywipe opvouwbaar Art.nr. PR50562-F ontvangen en betaald. Gisteren door midden gebroken. Prijs €79,-

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Vlot en klantvriendelijke prijzen

Mijn eerste bestelling is vlot verlopen, de mail opvolging en levering verliepen binnen de afgesproken tijdspanne. Alles OK dus voor deze eerste ervaring.

• Betrouwbaarheid

snelle levering tegen een heel nette prijs

was zo blij voor mijn vrouw dat de rollator zo snel binnen

• Betrouwbaarheid

Toegankelijke en duidelijke website en zeer betrouwbare levertijden

Hulpmiddelen zijn altijd snel te vinden en er is veel keuze op de website. Met behulp van je account is bestellen en betalen snel en efficiënt geregeld. Bovendien zijn de levertijden praktisch altijd conform de normtijden op de site. Vandaag besteld en morgen geleverd is geen sprookje bij Hulpmiddelwereld !

• Betrouwbaarheid

Prima geregeld, mijn dank.

Zoals beschreven.

Snel

Snelle levering, exact dat wat ik had besteld voor een scherpe prijs.

Sylviuslaan 9

9728 NS Groningen

Over Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.