Grote keuze in producten. Supersnelle levering! Duidelijke website.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en compliment. Wij hopen u in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Klantvriendelijke en héél goeie service!
Was weer erg gemakkelijk wat te bestellen & werd zoals tijd snel geleverd
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pakket (nog) niet gevonden Het gaat om KB43672143 met postcode 3080 Post NL is in Belgie de grootste knoeiboel MvG Eddy Verbraecken
Nadat ik mijn bestelling heb betaald kreeg ik een bericht dat het artikel niet in voorraad is en pas de 17de week zal worden geleverd. Er stond nochtans op de site dat het wel in voorraad was.
Coŕrecte levering binnen de kortste periode van een zeer goede kwaliteit.
vlotte levering
bestelde goederen worden snel en correct geleverd.
Voor mensen met een handicap lastig te monteren en er zit geen opening voor de slang
Zijn heel vriendelijk en flexibele en klantvriendelijke medewerkers.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het compliment. Wij hopen u in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het bestellen tot afleveren gaat perfect, je weer waar je aan toe bent. Als er een keertje een probleem is, lossen ze het zonder problemen voor je op.
mooi op tijd geleverd
Correcte uitvoering
6 paar sokken besteld, volgens de site waren ze voorradig. Kreeg paar dagen later mail dat ze toch niet voorradig waren en ik ws een paar weken moest wachten. Jammer, had ze juist hier besteld vanwege het op voorraad zijn.
Perfect product en snelle levering, alles zoals beloofd
Klantenservice is uitmuntend. Meedenkend met de klant. Zijn zeer tevreden met de interactieve Kat.
Very good price - very fast delivery
Voor de 3e keer hier iets besteld. Snelle afhandeling van de bestelling en de volgende dag volgens afspraak bezorgd. Prima!
Onbekend met hulpmiddelen maar de wappsite was overzichtelijk en levering snel goed verpakt en naar verwachting
Tevreden met mijn aankoop. Product was de volgende dag gelijk bezorgd.
Het adres waar je uitstekende en duidelijke uitleg krijgt alsmede een advies over de aan te schaffen medicatie.
niets dan lof
Zeer overzicht baar qua dag,maand en datum Fantastische digitale klok voor ouderen Online besteld
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.