De reminder die je per email ontvangt is voor het bedrijf goed voor klantenbinding en voor klant goed als stimulans om te blijven bestellen.
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestellen was eenvoudig, snel en snel in huis dus prima. Tevreden!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlugge en prima levering
Probleemloos bestellen en ontvangen - niets negetiefs te melden.
goed makkelijk in elkaar te zetten is even wennen is iets breder dan mijn vorige en handig om mee te nemen op vakantie opgevouwen
Een groot aanbod van artikelen, super snelle levering Klantvriendelijk, prima artikelen voor een prima prijs.
Geachte klant, Dank voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. Op het schermpje van het horloge vindt u informatie over de resterende batterijcapaciteit, de actuele tijd, datum en onderaan het aantal stappen dat is gezet op een dag. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede materiaal, goede service en correcte afhandeling!
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat deze ons helpt onze dienstverlening continu te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u weer te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn mama is op leeftijd en woont nog zelfstandig. Ze rijdt nog regelmatig lange afstanden met de auto. In onderling overleg heeft ze nu een seniorenwatch en ben ik gerustgesteld. We hebben afgesproken dat ze haar uurwerk altijd moet dragen. Ze heeft ze nu al enkele dagen aan en het gaat goed. Zelf vindt ze dat het nogal een dik uurwerk om de pols is. Wel jammer dat het uurwerk niet zelf aangeeft dat het opgeladen moet worden. Of heb ik die functie nog niet gevonden? Een aanrader!
Zie hierboven
Wat een koopje Als urine maakt loopje
Snelle levering, goede verpakt. Prima
Goede aanbiedingen ,snelle levering,prima communicatie.
Levering op tijd en netjes, gewoon goed
Gemakkelijk website altijd snel geleverd. Heb het niet altijd nodig maar voorraad is prima.
Reeds gezegd.
Makkelijk te bestellen erg tevreden
Correcte bezorging
makkelijk online te bestellen. snelle levering
Levering is vlug
Alles naar wens kan niet beter Levering zoals afgesproken juist op tijd en in goede staat .Dikke pluim voor jullie doe zo voort. Groetjes LOUIS
Geachte klant, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. We waarderen uw feedback enorm, het helpt ons om onze service continu te verbeteren. Fijn dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb heel goede ervaring met Hulpmiddelenwerend ,en snelle levering met Post nl .
Voor mijn moeder heb ik een aantal dingen besteld. Deze heeft ze snel ontvangen en waren niet duur.
Geachte klant, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Uw feedback is van grote waarde voor ons en helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Wij stellen het zeer op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
prima!
Mooie overzichtelijke webpagina. Het bestellen ging makkelijk en de bezorging erg vlot!
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.