Duidelijke website en vriendelijk klantcontact.
Het viel tegen omdat er bij vermeld wordt dat er kussen hoes bijgeleverd wordt. Ik verwachtte een soort van sloop. Maar het was gewoon de beschermhoes wat normaal gesproken altijd om kussen, matrassen en tops geleverd word. Ik heb nog nooit alleen het schuimrubber hiervan zonder hoes gekocht/ontvangen vandaar. Nu heb ik twee hoezen over elkaar zodat ik de tweede als kussensloop kan gebruiken en kan wassen. Dus dat viel mij tegen verder is het een uitstekend kussen voor mijn benen.
Correcte afwikkeling
Alles volgens wens geleverd op de aangegeven leverdatum. Keurig netjes afgeleverd.
Ik vind de service uitstekend alsmede de klantvriendelijkheid
Een product dat normaal gesproken niet kan worden geretourneerd kon ik toch terug sturen ivm persoonlijke omstandigheden. Hulpmiddelenwereld stelde zich hierin zeer flexibel op, waarvoor dank.
Goede website, snelle levering
ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis bij voorbaat dank
duidelijk,goede communicatie
Netjes melding gekregen dat mijn aankoop wat dagen vertraging had ivm levering
Snelle en goede afhandeling Succes verder
Eenvoudige bestelmethode. Ondanks probleem met I-deal-betaling is de levering vlot afgewikkeld.
Prima levering. Product keurig ingepakt
Net bedrijf.
Duidelijke site, snelle verzending, goed product.
De site is ovrrzichtelijk en bestelprocedure duidekijk en eenvoudig. Levering èèn dag later. Kortom zèèr tevreden.
daar ik bijna nooit online bestel, beetje angst messchien, maar 100% mee gevallen, en een nette afhandeling.
Wij werden overvallen met de mededeling geen gebruik meer te mogen maken vd Valys zonder medisch mondkapje type 1 of 2. Moeilijk te krijgen op stoel en sprong. Gelukkig herinnerde ik mij jullie en het werd gelijk geleverd. Thanks ook namens mijn invalide moeder
Er was mij wat onduidelijk.... toen heel vriendelijk geholpen door een medewerker van Hulpmiddelwereld. Samen eruit gekomen. Gelukkig maar.
Goede website, alle gewenste productvariaties verkrijgbaar, laagste prijs, laagste verzendkosten
Bestellen is super gemakkelijk. Levering is steeds op tijd. Goederen zijn discreet verpakt.
Geweldig, maandag bezorgt dinsdag in huis. Terwijl duidelijk vermeld werd donderdag. Via track and trace goed te volgen en via e-mail. Het kwam verpakt in is stevige doos. Alleen de voetsteunen moesten even ingesteld worden. Met meegeleverde gereedschap is het een fluitje van een cent. Realiseerde wel dat ik dat voor mijn moeder in elkaar kon zetten. Maar als hulp behoevende is dat denk ik wel erg lastig.
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.