Op advies van een bezoeker handgrepen voor het toilet aangeschaft.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Raar, vragen naar mijn ervaring, wetende dat het product nog niet geleverd is en jullie zelfs geen idee hebben wanneer het zal gebeuren en dat niettegenstaande op jullie website staat dat het product voorradig is
Netjes verpakt en op tijd bezorgd
Vroeger zocht ik weleens op internet een betere prijs dan bij Hulpmiddelenwereld. Nooit gevonden. Nu ga ik direct naar de website van Hulpmiddelenwereld en doe daar mijn bestelling: de beste prijs en snelle levering.
Blij met Daan
Niets ontvangen
Binnen 24 uur geleverd en prima ingepakt.
Uitstekende service en snelle levering. Jammer dat jullie geen stoma zakjes van Coloplast leveren, ik was dan gelijk naar jullie overgestapt.
Snelle levering en mijn moeder is heel blij met haar stevige en lichte rollator.
Snel bezorgd , goed contact , retour geen probleem. Zeer goed personeel . vertrouwt bedrijf.
De teststrips had ik gelijk de volgende dag al in huis. Zeer voordelig en snel. Ik bestel volgende keer weer bij Hulpmiddelenwereld.
makkelijke website en snelle levering en afhandeling
Was bekent met het materiaal. Super snel geleverd tegen een goede prijs.
gemakkelijk en snel geleverd.
artikel is zoals beschreven bestellen duidelijk, levering vlot
Snelle levering en uitstekende service
Keurig op tijd ontvangen, prijstechnisch veel goedkoper dan andere online winkels
Kwaliteits middelen met een zeer snelle levering Zeer tevreden
Ik kreeg een verjaardagskorting, bestelde meteen voor ong 71 euro.vervolgens kreeg ik een mail dat mijn bestelling niet voorradig was. Merkwaardig , hij staat nog steeds op de site.Hulpmiddelwereld heeft voor mij afgedaan.
Snelle levering alles klopt keurig verpakt
fantastisch
Sprekende klok voor mijn moeder besteld, volgende dag geleverd voor een prima prijs
snel in huis , alleen wist ik niet dat het als pakket zou komen en dat we het zelf moesten in elkaar zetten. Vandaar de 4 score. Het product is helemaal zoals in de website.
goede telefoon, makkelijk te bedienen. En goed verpakt.
product is goedkoop en werd sneller geleverd dan was aangekondigd
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.