Laden reviews...
1.080 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve indruk met nadruk op snelle levering en gunstige prijzen. Klanten waarderen een duidelijke website en vlotte afhandeling. Het merendeel meldt betrouwbare service en goede verpakking, met enkele meldingen over bezorging via PostNL. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief.
hga.smit
hengelo
anoniem
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik wat bestel en het is voor herhaling vatbaar wat ik ook zeker ga doen.
Erna
Kampen
Pluspunten
Smells,betrouwbaar en geode service.
Hans
Amersfoort
H.W.Baumann
P.H.M.
Achterveld
henk
Heerlen
Een 6 voor snelheid levering,omdat bleek dat artikel toch niet op voorraad wad. Inmiddels naar tevredenheid ontvangrn
anoniem
Pluspunten
Vlotte service en goed product
Verbeterpunten1.Toen ik informeerde in welk dagdeel ik de bestelling kon verwachten op de afgesproken dag, kreeg ik te horen dat er een track & trace code zou komen. Die is echter niet verstuurd, maar toevallig was ik net thuis toen het pakje werd bezorgd. Tip: stuur wél zo'n code op. 2. Ik bestelde een opvouwbare wandelstok, waar ik zeer tevreden over ben, en antislip strips voor de badkamer. Op het plaatje stonden keurige strips afgebeeld, maar ik kreeg strips én rondjes. Daar keek ik van op maar had geen zin de zaak terug te sturen. Tip: stuur de klant toe wat hij a.d.h. van de website heeft besteld.
Christine
Delfgauw
Pluspunten
Levertijd
Verbeterpunten_
Fons Tuerlings
Apeldoorn
Fr.
Culumbpr
Pluspunten
Alles conform afspraak afgewerkt, top.
Erp
anoniem
Pluspunten
Erg goed
marjo
purmerend
Linda
Zele, Belgie
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen