Scherp geprijsd en vlotte levering.
Prima product en de volgende dag geleverd. Zeer betrouwbare zaak dus.
Het product als omschreven goed verpakt snel geleverd .
Altijd uitstekend verzorgden voor geleverd
Op vrijdagmiddag spullen besteld. Op zaterdagochtend al in huis. Duidelijk en snel via de website.
Sterke prijs voor de kwaliteit
Ga zo door|
ben blij dat het snel werd geleverd maar na de eerste keren wordt nu verzendkosten berekend wat voor een 80 jarige hard aankomt
goede telefoonstekker type c insteekmodus met usb insteekmodus voor oude en nieuwe telefoon opladerdraden, oude en nieuwe aansluitdraden om nog samen te gebruiken.
Zeer snelle levering. Zeer fijne rollator
Ondanks de problemen die PostNL vaak toch heeft met haar pakketbezorging slaagt Hulpmiddelwereld erin om mijn bestelling ALTIJD de volgende dag bij mij afgeleverd te krijgen.
zie boven
Na jaren een nieuwe pillen popper nodig. Uiterst snel geregeld bezorgd. Een pillenpopper die zorgt voor het ontzien van mijn zwakkere handen.
Ik bestel nu al jaren bij hulpmiddelen wereld. Gaat altijd goed. Meestal vandaag besteld morgen in huis. Bedankt voor jullie service.
Prima transparante TENA aankoop.
De bestelde goederen werden snel geleverd.
Vanaf het begin tot het in het ontvangst nemen van de bestelling klopt het allemaal.
Voor de eerste keer heb ik via deze webwinkel artikelen gekocht.. Goede website en betaalbaar..
Alles steeds piekfijn afgeleverd
Nou ik kan dus niet zeggen dat mijn reanimeren goed is omdat ik nog niets heb ontvangen en dus maar ergens anders gekocht heb
Bedankt voor de snelle levering van mijn Rollator
Zie hoger
De service is goed en levering op tijd. Helaas hadden een aantal Nutridrink flesjes deukjes. Verder was alles helemaal geleverd.
Ik kreeg vorige week een foute levering. Hulpmiddelenwereld heeft me in drievoud een product gestuurd dat ik niet bestelde (het aantal klopte wel). Het product dat ik wel bestelde heb ik dus niet ontvangen. Hierop stuurde ik meteen een mail om een en ander recht te zetten. Ik wacht nog steeds op een eerste reactie van Hulpmiddelenwereld. Ik hoop dat die er komt. Tot dusver kan ik Hulpmiddelen dan ook niet aanbevelen.
We bestelden voor mijn vader een "elektronische" cat. Deze werd al snel geleverd en het blijkt een aanwinst al had ik zelf in eerste instantie wat bedenkingen over de aanschaf. Maar het blijkt een mooie aanvulling in het leven van mijn vader.
Sylviuslaan 9
9728 NS Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.