We hadden via de website een paar drinkbekers besteld en die waren echt zeer snel geleverd. Dat was een fijne ervaring omdat mijn partner weer normaal mee kon doen met koffie drinken.
Had probleem met een wiel van mijn rollator. Een telefoon was voldoende om nieuw onderdeel binnen48 uur in huis te hebben. 3 minuten om te verangen en probleem opgelost. Dank
De bestelling werd volgens afspraak geleverd. De bestelde rollater is van een prima kwaliteit.
Bestellen via site makkelijk. Telefonisch contact vriendelijk en met goede info. Toen bleek dat leverancier problemen had met levering werd ons dat telefonisch meegedeeld.
Mooi groot display en fijn in het Nederlands. Simpel op tijd te zetten. De nachtstand had Wat ons betreft nog wat donkerder gemogen.
Overzichtelijke site. Goede prijszetting
Eerste paar keer besteld en ondanks dat een bestelling in verschillende delen werd verzorgd was alles keurig verpakt en best gedaan zo snel mogelijk te leveren. Netjes en gesloten verpakt. Wij vinden het goed
snel geleverd tegen schappelijke prijs
Goed product, goede communicatie n prompte afhandeling.
Het gemak waarmee ik mijn (per ongeluk) teveel bestelde producten kon terugzenden vond ik heel prettig. Ik bestel weinig online waardoor ik bij de bestelling een fout heb gemaakt. Na contact met het bedrijf kreeg ik heel snel een duidelijk antwoord en ook het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort. Prettige ervaring met de hulpmiddelen winkel.
Er ging wat kapot aan het gekochte artikel. Door hulmiddelwereld werd dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en kon ik de kapotte terugsturen. Superservice!
Duidelijke website, snelle en correcte levering.
TOP service
Nogmaals perfect en vooral zeer snelle levering.
oke
Heel vriendelijk
goede prijs kwaliteit
snelle levering zonder problemen Bestel vaker bij dit bedrijf. Altijd goed.
Beste Marijke, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent dat u van plan bent om vaker bij ons te bestellen. Daar doen we het voor. Stel u heeft vragen over producten neem altijd even contact op met onze klantenservice zij staan voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Super snel en correct bezorgd. Het bestelde artikel voldoet 100%.
Heb een plank( bord) gekocht met in een hoek pinnen waarachter je een boterham kunt leggen en dan de boterham snaden en beleggen. Werkt bijzonder matig en ik vind de pinnen niet hoog genoeg. Moeten verstelbaar zijn! Er zitten ook nog 3 punten op het bord waar ik nog steeds niet weet wat ik daar mee kan / moet doen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS