Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Ondanks de hoge nood ben ik toch via hun aan chirurgische mondkapjes gekomen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede informatie bericht wanneer de bestelling is verzonden met tracking gegevens Perfecte service
Pluspunten
Snel en accuraat behandeld en bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geweldig: ik had iets besteld wat bij levering anders bleek te zijn dan ik gedacht had besteld te hebben. De levering was wel snel. Ik kreeg ook makkelijk een aardig persoon aan de telefoon toen ik aangaf dat het niet was wat ik gedacht had. Ze gaf me een antwoordnummer voor een kosteloze retourzending. Helemaal geweldig.
VerbeterpuntenGeen
Heb niet het afgebeelde produkt ontvangen. Stond flesje met pomp en heb flesje met klikdop ontvangen.
Pluspunten
Betrouwbaar en duidelijk. Ik weet dat ik zulke produkten bij jullie kan bestellen en dat ze van kwaliteit zijn.
VerbeterpuntenVeranderingen in de bestelling is lastig te veranderen op de website. Dat kan voor klanten eenvoudiger.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Binnen een paar dagen mijn besteld artikel geleverd gekregen tegen een concurrerende prijs.
VerbeterpuntenAandacht voor de verpakking, de tape had deels losgelaten waardoor de doos al half open was.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en informatief
Pluspunten
Snel behandeld Redelijke prijs
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS