Pluspunten
30 dagen retourzending. Omdat ik een robot hondje had aangeschaft en niet wist of dit een positief effect had op mijn zus, die is dementerend. Zij had zelf een hondje waar zij niet meer voor kan zorgen. Ik was een beetje bang dat zij deze hond kinderachtig zou vinden. Ze is er erg lief voor. Volgende dag bezorgd, zorgvuldig ingepakt. De gemaakte afspraak over korting. Deze stond binnen enkele dagen op mijn rekening.
VerbeterpuntenGeen.
Beste mevrouw G. Belfroid, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service van o.a. 30 dagen retourzending zodat u inderdaad het product kon uitproberen om te kijken hoe uw zus op de interactieve robothond zou reageren. Natuurlijk super om te horen dat ze er goed op reageert en hier veel plezier aan beleeft. Verder als wij met onze klanten bepaalde afspraken maken dan komen we die ook zeker na en het liefst zo snel mogelijk. Wij hopen dat uw zus nog veel plezier mag beleven van deze interactieve robothond en verder als we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn dan horen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Er is veel keus op het gebied van hulpmiddelen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
1e kennismaking goed bevallen. Vriendelijke, behulpzame receptioniste en snelle levering.
Pluspunten
telefonisch goed te bereiken. Je wordt persoonlijk en duidelijk toegesproken. En ze komen afspraken na. Snelle levering.
Pluspunten
duidelijke omschrijving van het artikel, makkelijk bestellen en zéér snelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Een probleem met een metertje werd via e-mail en telefonisch keurig behandeld en opgelost. Ook een retourzending en toezending van een artikel in de gewenste maat werd correct afgewikkeld.
Pluspunten
Telefonisch goed geholpen Snel geleverd en goed product
Pluspunten
lekker snel geleverd
Verbeterpuntentip is makkelijker toegang verschaffen om in het menu te komen van de klok agenda ook op afstand
Pluspunten
De snelle levertijd. Goed verzorgt en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle Levering
Pluspunten
snelle levertijd prima prijs
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Super geholpen door vriendelijk en begripvol personeel.
Beste meneer A. Braakenburg, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo super geholpen bent door ons personeel. Wij als Hulpmiddelwereld vinden het belangrijk dat onze klantenservice medewerkers altijd goed luisteren naar wat een klant precies vraagt of wilt weten dat betekent dus inderdaad begrip opbrengen indien er bepaalde situaties zijn waar een klant mee heeft te maken en samen met de klant mee te denken welke de juiste producten zijn en te informeren indien nodig naar extra producten die van belang kunnen zijn. Wij hopen in ieder geval u in de toekomst indien nodig weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Bestelling correct en vlot geleverd.
Pluspunten
Snelle bezorging
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS