Pluspunten
Levering op tijd. En telefonisch goed geholpen
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering en top kwaliteit producten
Pluspunten
Na het melden van een defect aan het product ben ik snel, deskundig en goed geholpen om het op te lossen.
VerbeterpuntenWellicht beter verpakken aangezien men gedurende het transport vaak ongeduldig is.
Pluspunten
Zeer goede vriendelijke service, snelle service. En bij een klacht een luisterend oor.
Pluspunten
Pluspunten
Denken met je mee over de maat en over andere modellen.
Pluspunten
Alles perfect geleverd .de kaarthouders waren niet op voorraad maar daar heeft u mij over gebeld dat deze nog nageleverd worden. Bedankt
VerbeterpuntenZorg dat op de website de actuele voorraad word weer gegeven zodat deze ook werkelijk op voorraad zijn
Pluspunten
Indien iets retour gestuurd, direct geld terug gestort.
VerbeterpuntenAfmetingen van inleggers graag aangeven, lengte en breedte voor juiste pasmaat tussen opstaande randen in broekjes.
Pluspunten
Ze leveren wat ze beloven! Prima producten. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenVind het minimum bedrag om te besteden om recht te hebben op gratis verzenden best aan de hoge kant. Als je af en toe iets nieuws ‘moet’ kopen, kom je niet aan het minimum te besteden bedrag, waardoor je op extra kosten wordt gejaagd!
Pluspunten
Vlotte levering
Verbeterpuntenproduct bij verpakking na kijken of ook de schrorven en pluggen aanwezig zijn
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit, prijzen oké.
VerbeterpuntenMisschien toch een kleine stock van courante goederen in de winkel aanhouden. Meestal is "zien" ook kopen.
Pluspunten
Gelijk geholpen
VerbeterpuntenKreeg de Laatste bestelling 2x Terwijl de telefoniste de bestelling zelf opgenomen heeft
Pluspunten
Prima bedrijf, goed materiaal. Alles verliep net zoals het moet zijn. Bedankt.
Pluspunten
VerbeterpuntenAmateuren. Nooit track & trace ontvangen van 4 bestellingen, telkens zelf moeten horen, een excuus is dan te veel gevraagd. Nooit geleverde bestelling, naar incasso. Wanneer ik vraag voor een terubetaling word ik van de webshop naar billink gestuurd en andersom.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS