Pluspunten
correcte informatie snelle levering
Pluspunten
klantvriendelijk personeel en snelle service!
Pluspunten
Nadat we besteld hadden werden we een dag later gebeld dat niet alles op voorraad lag, dat is jammer maar wel prima gecommuniceerd!! Het tweede deel kwam pas een week later en is geretourneerd want was niet meer nodig. Ook deze procedure is prima afgehandeld, zo hoort het!!
Verbeterpuntenprobeer de on-line voorraad met de werkelijke voorraad te koppelen.
Pluspunten
juiste en snelle levering
Pluspunten
Geweldig, gemakkelijk en goed overzichtelijk te bestellen via internet. Ook voor oudere, zoals ik.
Pluspunten
Bestelde product was bij ontvangst beschadigd. Slechts één mailtje was voldoende om dezelfde dag nog een nieuw product naar ons op te sturen.
Pluspunten
De snelle afhandeling. Jammer dat die ondersneeuwd bij de afwikkeling.
VerbeterpuntenDuidelijk zijn met wat je verkoopt en wat er bij zit en niet achteraf extra geld vragen voor dingen die er niet bijzitten, zoals een band voor een Molift Raiser Pro die extra betaald moet worden!!! Daardoor heb ik hem niet gekocht dat heet invaliden mensen op een verkeerd been zetten financieel. Ook graag mensen achter de telefoon zetten die verstand van zaken hebben en geen mensen die zeggen, u heeft gelijk maar het zij zo?????? Even later terug gebeld worden dat je 50% korting kan krijgen op de band om de invalide niet te laten vallen. Eigenlijk is dat heel onbehoorlijk. Jammer dat het zo moest gaan want het product was erg handig om mijn zoon te laten staan maar niet zonder veiligheid waarvoor ik ineens extra moest gaan betalen. Veel succes verder met u verkoop.
Pluspunten
De bestelling kwam op tijd en was goed verpakt. Had wel kleiner gekund voor deze kleine stokhouder ! Met vriendelijke groet, Erna Glazener
Pluspunten
De bbrain Family is fantastisch.
VerbeterpuntenHet zou heel fijn zijn als we zouden kunnen zien of mijn moeder (de klokgebruiker) de berichten/foto’s heeft gezien.
Pluspunten
Ik kan niks negatiefs bedenken. Snelle levering, uitstekende producten. Ga zo door!
VerbeterpuntenGa zo door door.
Pluspunten
Snelle bestel en betaal mogelijkheid
VerbeterpuntenSlechte afwikkeling van verzending, absoluut geen in oplossingen denkende medewerkers. Alleen maar wat niet kan, terwijl jullie een vervoerder kiezen die zegt dat ze niet kunnen leveren terwijl iemand de gehele dag aanwezig was en niemand heeft gezien. Lekker betrouwbaar!!!
Pluspunten
Je vind er bijna alle hulpmiddelen.
Beste mevrouw M. Dillen, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de grootte van ons assortiment. Wij proberen constant ons assortiment aan te passen door goed te kijken wat er wordt aangeboden op het gebied van hulpmiddelen want deze branche is constant in ontwikkeling en daar willen we voor onze klanten natuurlijk goed op inspelen en ook nieuwe handige producten aanbieden die het leven een stuk makkelijker en handiger kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Kwaliteit van hulpmiddelen.
Pluspunten
Maakt wel een serieuze en betrouwbare indruk. Verder niets op aan te merken.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS