Pluspunten
Prachtig product.
Pluspunten
Op dit moment beslist geen opmerkingen
Pluspunten
snelle levertijd goede levering prima product
Pluspunten
Voldoet aan de verwachtingen
Pluspunten
Correct behandelt.ikzelf ben zeer tevreden over de bestelling Het geeft mijzelf rust.
VerbeterpuntenGeen opmerking.
Nederlandse gebruikaanwijzing is zeer vreemd vertaald. Stapels zijn batterijen? Batterijen meteen erbij leveren.
Pluspunten
Heb 2 producten in een deal gekocht. Los waren deze in de aanbieding dus goedkoper. Ze hebben het verschil aan mij terug betaald. Top!
Pluspunten
prima levering
Pluspunten
snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Professionele producten, snelheid van leveren.
VerbeterpuntenLever informatie aan bij ziekenhuizen over beschikbare producten. Gipshoes besteld, bij ziekenhuis kenden ze niet eens bestaan van een hoes dat gehele been bedekt.
Pluspunten
Alles is positief, niets aan tie te voegen
Pluspunten
Waren heel tevreden, voor 24.00u besteld, morgen geleverd. Wij ware heel tevreden de volgende dag hadden wij onze bestelling, en waren vele van onze problemen opgelost
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
alles is perfect verlopen en gegaan zoals beschreven. Zelf had ik een klok in gedachten waar alles automatisch verloopt (blijkt achteraf iets duurder te zijn) maar deze klok is toch ook goed
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS