Pluspunten
Ben zeer tevreden over de hele aankoop en de persoonlijke aandacht en meedenken aan de telefoon , echt top zal jullie bij iedereen aanraden. Bedankt HB Bezuijen
Pluspunten
Grote problemen gehad met levering door DHL maar dit is super en snel opgelost door een vriendelijke mevrouw bij hulpmiddelwereld.Daar kan DHL nog wat van leren.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenIk kreeg een klein kussentje. Vreemd dat die in de collectie zit en blijkbaar waren de maten niet goed aangegeven
AUB factuur met de levering mee bezorgen. Waarom apart aan te vragen?
Pluspunten
Pluspunten
Aan te bevelen!!
Pluspunten
Verkeerde maat rugsteun besteld. Werd snel omgezet in andere maat.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ben er heel kontent van
Verbeterpuntenik zal dit bedrijf actief aanbevelen
Pluspunten
Snel en correcte levering
Trage levering.
Beste, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend dat u langer op het pakje heeft moeten wachten. Wij gaan dit zeker oppakken, zodat dit een volgende keer kan worden voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
goeie kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Telefonisch en via mail zeer fijn te woord gestaan en hebben mij snel geholpen.
Zou handig zijn als ik (net als met pakketjes van bv. Bol.com) de bestelling zelf kan afhalen bij een PostNL-punt.
Pluspunten
Groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige produkten, schappelijke prijzen, correcte aflevering!
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijke meneer aan de telefoon, die geen antwoord op mijn vraag kon geven, maar wel binnen 10 minuten terugbelde met het antwoord.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS