Pluspunten
Duidelijke uitleg en vlugge levering!
Via hun Belgische domeinnaam mag je verwachten dat een telefoontoestel geleverd wordt waarvan het snoer past op Belgische wandcontactdozen. Niet dus. Geeneens geleverd met een universeel RJ11-RJ11 snoer dat overal past, maar met een vaste Nederlandse stekker...
Beste, We hebben inderdaad een Belgische website maar zijn een Nederlands bedrijf, die de producten wel aanbiedt in België. We zullen dit wel gaan bekijken hoe we dergelijke problemen kunnen gaan voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Super snelle levering,TOP
Snellere levering
Pluspunten
Snelle levering, goed product, goed verpakt
Pluspunten
Prima service! Snel.teruggebeld na probleem, dat prima is opgelost!
Verbeterpunten- goede informatie verschaffen door de telefoon
Pluspunten
leuke artikelengids
VerbeterpuntenHet zou sneller geleverd kunnen worden. U stuurt mij een mail en wil opnieuw mijn e-mailadres hebben. dat is overbodig, toch!
De postoel heeft een rem op twee wielen. Die zijn niet makkelijk te bedienen, zeker niet voor mensen met een beperking. De rem moet te bedienen zijn ook vanuit zitpositie. Stel voor een eenvoudige velgrem te bedienen via een kabeltje en handrem aan de leuning.
Pluspunten
duidelijk met alles, in alles en nette afhandeling van bestellingen.
Ik had 2 penverdikkers besteld (ongeveer 2 cm groot). Dit had prima in een envelop gepast, zelfs met de folders die erbij geleverd werden. Het zat echter in een doos van 35x20x10cm, met een hoop vulling. Ik snap dat er standaard maten zijn voor de verzenddozen, maar dit is echt de reinste verspilling.
Mails sturen in het Ned. Veel ouderen zijn de Engelse taal helemaal niet machtig
Besteld een teenbeschermer, maar deze wil niet blijven zitten aan je voet en dat is wel de bedoeling, Voor dat hele kleine doosje wat ik nu terug stuur daar moet ik ruim € 6 betalen. Ik stuur het nu in een bobbeltjes enveloppe terug en dat is zeker veel goedkoper Ik verwacht wel dat mijn betaling terug geboekt wordt,.De eerste telefonist die ik gebeld heb met nr,088-80109. heeft mij niet het goede adres gegeven n.l.Medi Reva ,maar moet zijn Hulpmiddelwereld. Ik vond het wel raar dat die teenbeschermers in het blaadje Hulpmiddelwereld voor € 7.95 staan, maar bij het afrekenen staat er € 12.89. In het hele boekje staat over de meerkosten niets geschreven, als ik dat van te voren had geweten, dan had ik deze bestelling niet gedaan. IK heb wel hele goede ervaring met het bestellen van Incontinentie materiaal voor mijn man. Jammer dat nu deze bestelling bij u niet goed is geweest.
Beste, Wij hebben 2 maal telefonisch contact gehad over uw bestelling. Om u tegemoet te komen hebben wij aangegeven dat u het pakket kunt thuis houden en dat u het product niet hoeft te betalen. In ons boekje en op onze website staat vermeld dat er bij bestellingen onder de €50 verzendkosten wordt berekend, vervelend dat u dit niet heeft zien staan. Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Veel keuze . Snelle levering . Niet volgende dag maar na 2 dagen . Prima!!!
Pluspunten
snelle levering, prima product
Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment. Goede communicatie.
VerbeterpuntenPrima geregeld bij jullie.
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb het product niet ontvangen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS