Pluspunten
Mooie artikelen.
Pluspunten
heel goed op de hoogte gehouden was n kleine vertraging op getreden (slechts een dag) maar fijn om hiervan op de hoogte te zijn gesteld! Alleen maar lof !!!
Betaling anders regelen, ik heb nog steeds niet kunnen betalen. Ik heb al een beoordeling gegeven.!!!!!!!!
Pluspunten
levering maar ik had de zwarte besteld maar u hebt een witte geleverd ,maar ik hou hem wel maar dit was niet de bedoeling
Verbeterpuntenhad een zwarte telefoon besteld maar u leverd een witte een dus dat was niet de bedoeling
Pluspunten
Alles is in orde. Goed bereikbaar en correct met betrekking tot aanvulling en communicatie. Een tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen.
Pluspunten
Klok voldoet aan alle eisen. Is functioneel, goed leesbaar en ziet er prima uit.
VerbeterpuntenJammer dat het woord “hulpklok” op de lijst van de klok is geplaatst. Dat komt de klok niet ten goede, is confronterend voor de eigenaar, tast de privacy aan naar omgeving toe. Tip: plaats het type op de achterkant van de klok.
Pluspunten
Ik werd vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan.
VerbeterpuntenZe zouden misschien kunnen weten dat het produkt totaal niet aan de behoefte voldoet.
Pluspunten
Prima telefonisch te woord gestaan. Snelle mail en vlotte levering.
VerbeterpuntenNvt
aan de telefoon kon de medewerker ons weinig antwoord geven op vragen over de senioren telefoon die we wilden bestellen voor mijn ouders. Product kennis kan beter en als je het niet weet kun je dat beter zeggen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, Onze excuses voor de teleurstellende ervaring met onze klantenservice. Wij zullen dit opnemen en bespreken binnen ons team Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
service perfect, Een van de meest klantvriendelijke meedenkende medewerk(st)ers welke ik tot nog toe in deze branche aan de lijn heb gehad. Managers: jullie medewerk(st)ers verdienen echt een hele vette pluim. Kwaliteit product en levering ook niks op aan te merken.
Verbeterpuntentip eventueel leveren van een breedtemaat verbandpantoffel.
Pluspunten
Zeer snelle behandeling van mijn bestelling en ongelofelijk snelle verzending.
VerbeterpuntenDat is al zeer goed, proficiat!
Pluspunten
levert snel
Pluspunten
Snelle levering vanuit de catalogus.
Verbeterpuntengeen
9 Sylviuslaan