vind alleen het wieltje iets te ligt . verder oke.
Pluspunten
Product lost de verwachtingen in.
VerbeterpuntenZat geen handleiding bij, wat toch wel handig zou geweest zijn.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, Wij hopen dat de producten goed bevallen, Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
3 dagen over nagedacht, niets gevonden
VerbeterpuntenSchrijf de waarheid. Op internet staat max 120 kg op bijsluiter 115 kg Krijg pakbon zonder bedrijfsnaam, stuur mail en juffertje beweert dat die er wel op staat. Als ze mij (klant) dan eindelijk een keer gelooft krijg je geen excuus
Pluspunten
I.v.m. Problemen met verzenden, werd ik daar zeer snel van op de hoogte gesteld, met excuses door een zeer vriendelijke medewerkster. Ik vond dat heel positief
Pluspunten
Keurig netjes snel bezorgd
Pluspunten
bestelling heel vlot binnen dus duim omhoog voor jullie
geen grote doos voor 2 plastic teenkapjes. porto kan dan veel goedkoper.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wij gaan dit intern bespreken en kijken of het mogelijk is om de verpakking voor kleinere producten aan te passen. Team Hulpmiddelwereld
Antwoordnummer om artikelen terug te sturen. Ik moest nu 6.75 betalen om een artikel terug te sturen.
Beste, Op onze website, onder het kopje retourneren staat aangegeven dat als u een pakket wilt terug sturen waarbij het product onder de €50 kost de retourkosten voor eigen rekening zijn. Echter krijgt u wel het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heen zending terug betaald. Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
totaal geen probleem met terug sturen van een product fijn te woord gestaan, prima
Pluspunten
Zeer tevreden !!!
Pluspunten
Prima qua communicatie.
VerbeterpuntenHet duurde alleen iets langer dan ik dacht.
Pluspunten
Snelle reactie bij contact via mail Vriendelijk Snelle levertijd Goede producten
Verbeterpunten/
9 Sylviuslaan