Pluspunten
Heel snelle levering. Zelfs in deze feestenperiode. Bestek gemakkelijk te gebruiken. Vork ploeibaar = pluspunt.
Pluspunten
snelle levering. Goed product
Pluspunten
Hele snelle levering. Mijn moeder is erg blij met de klok!
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
de 5 onvoldoende was een slip van de pen wij zijn zeer tevreden met het apparaat en de rest dus ook een 7
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenU gaf aan dat bij t tafeltje n opstaand randje zit. Dit is niet het geval. Het bordje of bekertje of boek glijd er gewoon vanaf. Dat is wel n tegen valler helaas.
Pluspunten
Assortiment – Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenCommunicatie als spullen niet op voorraad zijn is ondermaats.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw aandachtspunt. Wij hopen dat we u tegemoet komen met de kortingscode die u heeft ontvangen
Pluspunten
Goede producten en communicatie met de klant
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe klok heeft op de voorkant "hulpmiddelenwereld" als logo. Dit kan confronterend zijn voor de gebruiker. Niet zozeer als bedrijfslogo maar wel als een bevestiging dat er hulpmiddelen nodig zijn. Zou wat discreter mogen.
Pluspunten
Lage kwalitijt van produkten ik besteld..
VerbeterpuntenGoed testen voor vrrkopen..
Pluspunten
voorlopig geen
Verbeterpuntende levertijd klop niet heb besteld 20 december om 14,07. We zijn vandaag 26 december 17,38 en nog altijd niets ontvangen.. dus weet niet of ik nog ga bestellen bij jullie . bestelling 300008251
Pluspunten
een te hoge gaat in zithouding zeer doen beven je stuitje
Pluspunten
De geleverde bestelling was uitstekend ! Ook keurige verpakking .
VerbeterpuntenHet betalen van de rekening vond ik veel te ingewikkeld voor ouderen . Heeft lang geduurd voordat ik er wijs uit werd .
Pluspunten
Goede levering
Op internet vermelden zowel de Nederlandse schoen maten als Engelse schoenmaten
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS