Pluspunten
Makkelijk en duidelijk om te bestellen
VerbeterpuntenInpakken kan beter. Mijn doosje (onbreekbaar materiaal) van ong. 6x4x1 zat in een grote doos die niet door brievenbus kon, waardoor ik alsnog naar een afhaalpunt in de buurt moest.
Pluspunten
Ze hebbeb mij direct gecontacteerd.
VerbeterpuntenNormaal was de levering gepland op zaterdag maar heb vandaag 13/12 ontvangen
Pluspunten
X
VerbeterpuntenOk
Pluspunten
Snelle en korekte levering
Pluspunten
Zeer scherpe prijs; snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijke website; overzichtelijk. En zeker niet duur. De bedbeugel was elders stukken duurder.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik heb de stoel niet ontvangen.
Pluspunten
Super. Elke bestelling wordt tijdig gekeverd. Net eizls beloofd.
Pluspunten
Een zeer snelle reactie op een e-mail vraag. En daarna een zeer vriendelijke behulpzame dame aan de telefoon met oplossing voor ons probleem.
Pluspunten
Op tijd, accuraat en snel geleverd. Kwaliteit en prijs zijn zeer zeker in balans. Echt aan te bevelen.
Pluspunten
Communicatie verloopt vlot en correct Afspraken worden nagekomen
VerbeterpuntenNa aflevering mag jeverwachten dat er nog even contact wordt opgenomen om te vragen of alles naar wens is. Het bedrijf Billink vond ik erg slordig qua aanhef in mails, foute naam, adressering. Deed afbreuk aan uw bedrijf.
Pluspunten
Levert goede producten wat je ziet is wat je zoekt
Pluspunten
Bijzonder prettig te woord gestaan bij vraag over mijn toegezonden artikel. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering ...en een super mooie degelijke rolstoel.
Pluspunten
Fijn personeel
VerbeterpuntenAls iets uitverkocht is de klant laten weten. Nu heb ik 3 dagen naar de deur lopen kijken. Daarom beveel ik dit nog niet aan. Heb een mailtje gestuurd en kreeg te horen dat het een dag later op de post zou gaan en de dag erop in zou zijn. Duurde dus weer een dag langer en je krijgt geen info. Bestel ik bij BOL dan heb ik het de andere dag binnen en gaat er geen week over
Pluspunten
Goed contact met verkoper.
VerbeterpuntenDe stoel moest terug naar de fabriek. Was ook niet in de afgesproken week bezorgd.
Pluspunten
heel goede communicatie snelheid van levering artikel voldoet helemaal aan onze verwachtingen
Pluspunten
Werd goed op de hoogte gehouden. Werd snel geleverd.
VerbeterpuntenNiet de juiste kleur geleverd. Groen ipv blauw. Verhouding tussen prijs artikel en bezorg kosten niet OK. Voor dit soort artikelen (klein) wellicht andere bezorgmogelijkheid.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS