Pluspunten
Dame aan de tel kwam met n snelle reactie op mijn mail en was erg behulpzaam
VerbeterpuntenGls schreef dat ze het pakketje kwamen brengen Had n brief op de deur gedaan v hen. Geen briefje in de brievenbus geen pakketje bij de buren en niet meer bij track en trache. Slecht! Bedrijf zou een betere bezorgservice moeten gebruiken
Pluspunten
Goede informatie over produkt
Pluspunten
Goed telefonisch advies en snelle reactie op vraag.
Pluspunten
Overzichtelijke website en in prima staat thuis afgeleverd. Geweldige service.
VerbeterpuntenUitstekend product.
Pluspunten
Snel gelevert, goeie producten, goeie prijs verhouding, Zeker aanrader.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke kruk
Pluspunten
Je wordt goed geholpen. Maar een min puntje is dat mijn krukdoppen niet meer geleverd kunnen worden want de eerste krukken waren 21 mm en die ik nu heb zijn 19 mm dus de eerste paste niet meer die heb ik terug gestuurd maar wilde andere doppen hebben maar die zijn eruit gehaald helaas. Friendelijke groet jos steekers
Pluspunten
Jullie zijn allemaal toppers
VerbeterpuntenZo'n goed bedrijf hoeft geen verbeterpunten
Pluspunten
mijn rollator is keurig na aanvraag de andere dag al bezorgd
Pluspunten
Daar kun je oprekenen.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Niet gekend. Ik bestelde een ringkussen op 14 oktober. Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen, wel een hoop beloften maar daar ben ik niet mee geholpen. Dhr Mick was de enige die zich over mijn bestelling bekommerde en ook geprobeerd heeft de bestelling alsnog geleverd te krijgen. Helaas heeft dat niet mogen baten.
VerbeterpuntenErnstige communicatie met uw ckoerierbedrijf
Pluspunten
snel en correct geleverd
Verbeterpuntentijdstip van leveren is tussen 08.00 uur en 17.30 uur.dat is niet van deze tijd,in principe moet je de hele dag wachten tot het pakketje komt
Pluspunten
stipte en correcte afhandeling
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
Snelle levering en vlotte communicatie bij vragen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS