Pluspunten
Snelle levering en achteraf betalen
Pluspunten
Gemakkelijk site om mee te werken. Je vindt makkelijk wat je zoekt. De beschrijving van het product is duidelijk. Snelle levering. En ik was heel blij met de bij gesloten catalogus. Het was net het positieve zetje dat ik nodig had...te zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Bedankt daarvoor Groetjes Chris
Pluspunten
Snelle levering prettige communicatie
Pluspunten
mooi artikel , werkt prima en belangrijk sluit goed
Pluspunten
Per ongeluk twee dezelfde artikelen besteld en het bedrijf belt mij bijna gelijk om dit na te vragen!. Waar gebeurt dit nog?
Pluspunten
Het pakketje kwam snel aan, was heel. Toen mijn retournelding was afgesloten zonder goed/afkeuring heb ik even gebeld en maakte de vriendelijke medewerkster het snel in orde.
VerbeterpuntenIk wist niet wanneer mijn pakketje kwam omdat de track en trace code niet werkte op de website, en ik had het in het weekend besteld dus vroeg me af wanneer de 'volgende werkdag' zou zijn. Daarnaast vind ik de verpakking erg groot en als gevolg daarvan ook de verzendkosten die voor eigen rekening zijn bij retour. Dat laatste vind ik sowieso slechte service en dus nog duur ook! Je moet ook eerst retour aanmelden, wachten op goedkeuring en dan pas opsturen. Bij kledingwinkels zit er vaak een retoursticker bij en herroepingsformulier die je zo kunt invullen, dat is zoveel gemakkelijker.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenDe verpakking van de twee vergrootglazen was verbazingwekkend, het zat in een grote doos ipv een enveloppe die in de brievenbus past. Hierdoor moesten buren er aan te pas komen om het pakket in de ontvangst te nemen.... Het zou beter zijn om dezer artikelen in een kleinere verpakking te versturen, is goed voor mens en milieu....
Pluspunten
-Snelle levering -Heel vriendelijk aan de telefoon. -Retourneren zonder poespas
Pluspunten
Vlotte levering, goede prijs kwaliteits verhouding
Pluspunten
Alles volgens afspraak geregeld
Pluspunten
zeen duidelijke website en zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, precies wat ik wilde
Verbeterpunten--
9 Sylviuslaan