Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, ook persoonlijk contact is prima
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en beloven.
Pluspunten
Goede snelle en eerlijke communicatie. Dat zie je zelden meer.
VerbeterpuntenTot tweemaal toe ontbrak de factuur. Maar na één vraagje had ik alsnog de facturen, heel netjes.
Pluspunten
Geachte, bedankt voor jullie snelle reactie op mijn beoordeling. Heb een nieuwe horloge ontvangen maar helaas is de dag nadien mijn moeder overleden. Zij heeft er niet meer van kunnen genieten . Ik bedank de mevrouw die mij opbelde. Zij was zo vriendelijk en lief en vooral heeft zij direct actie ondernomen om het heuvel op te lossen . Daarvoor dank. Het is niet anders.
Verbeterpuntenstuur NOOIT dingen op die stuk zijn. In mijn geval is het een grote teleurstelling geworden tov mijn moeder.
Pluspunten
Snelle levering, nog sneller dan beloofd
Pluspunten
De levering was snel en vriendelijke mensen, is wel vijf sterren waard,
Pluspunten
Snelle levering. Goed materiaal
Pluspunten
Origineel assortiment opvouwbare wandelstokken, betaalbaar en snelle levering
Pluspunten
Goed materiaal, snel geleverd!
Pluspunten
Pluspunten
te weinig ervaring
VerbeterpuntenDuidelijk prijzen aangeven. als er op 1 plaatje bijv. stokken staan met verschillende prijzen dan moet er staan VANAF 14,95 zodat je er op bedacht bent om elke stok apart te bekijken.
Pluspunten
duidelijke webside.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS