Pluspunten
VerbeterpuntenRood en blauw pillen weel doosje besteld. 2 groene gekregen.
Pluspunten
Voldoet prima aan levering en alles wat je verder bij het plaatsen van een bestelling verwacht.
Pluspunten
Zeer ruime aanbod. Snelle levering, zelfs in belgie!!!!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
Ik heb ongeveer 2 weken terug het beoordelingsformulier ingevuld met de klacht dat de Stomasafe Plus op de foto veel groter is dan in werkelijkheid. Ik had een antwoord verwacht maar niet gekregen; dat vind ik geen goede service, nog afgezien van het feit hoe u mijn klacht wilt verhelpen
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat sloffen besteld. Deze werden direct zonder aanvullende kosten omgeruild. Mijn complimenten.
Pluspunten
Goede levering snel
VerbeterpuntenNiet ga zo door
Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd
VerbeterpuntenGa zo door! Meer kan ik er niet aan toevoegen.
Pluspunten
Duidelijke productinformatie, snel
VerbeterpuntenKon geen verbinding krijgen met de tracking van GLS Heb geen factuur ontvangen.
Pluspunten
goede website mails worden binnen 24 uur beantwoord betrouwbaar ik heb daar alles gekocht mbt handicap en geboden producten zijn goed
Pluspunten
Alles details staan erop, duidelijk en vriendelijke klantenservice
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS