Pluspunten
alles oke dank u
Pluspunten
misleidend 5 + 1, dus 5 bestellen 1 gratis. Het bleek dat er 6 besteld moest worden. Gelukkig opgelost met een nieuwe factuur.
VerbeterpuntenDuidelijke uitleg wat gratis is bij de bestelling
Pluspunten
degelijk materiaal mo de kleur is misleidend hazelnoot en is dan een zwarte montuur met bruine glazen spijtig als vrouw kon ik hem niet dragen moeten doorverkopen want retour e was me wat teveel
Pluspunten
Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar.
VerbeterpuntenDe klok met dagaanduiding heet "Dementieklok"'. Ik schrok echt van die benaming. Ik heb het voorgelegd aan anderen en die vonden het ook schokkend. Ik zou het gewoon betitelen ls "Klok met dagaanguiding"
Pluspunten
Snelle levering, binnen 24 uur. Moest product helaas ruilen, had R Lepels besteld ipv L. Werd prima geholpen door meneer aan de telefoon. Retourformulier werd direkt gemaild.
VerbeterpuntenJammer dat niet op zaterdag geleverd kan worden.
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Snelheid van leveren Er is goed gereageerd op mijn reactie
VerbeterpuntenTweede keer: ik krijg een rekening zonder banknummer en ook geen telefoonnummer om te reageren. Dus : ik kan niet betalen
Pluspunten
Hallo,de pantoffels zijn nu goed...ik had een maatje te groot besteld...maar nu prima.
VerbeterpuntenVerbeterpunt heb ik ook ..ik vind het niet netjes dat als je iets eerst moet retourneren dat,dat 6,95 moet kosten.Terwijl als het pakje komt...er 3,95 verzendkosten op staat...dat is een groot verschil...bij de meeste online winkels mag het gratis terug???
Pluspunten
Fijne vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenLevering duurt lang, andere vervoerder zou beter zijn
weet ik niet
Pluspunten
duidelijke website, snelle correcte levering
Pluspunten
Snelle correcte levering, zoals toegezegd tijdens de bestelling!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Pluspunten
We zijn blij met de snelle levering .en het is een zeer goed product
VerbeterpuntenWeet ik niet
9 Sylviuslaan