Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
levertijd ok
Verbeterpunten28,70 € voor 5 pastieken medicatiedoosjes die niet eens goed sluiten: snel een andere leverancier zoeken. Ik heb gelijkaardige veel betere doosjes gekocht voor minder dan 2€/stuk. Jammer genoeg vond ik die niet meer terug op internet.
Pluspunten
grote aanbod van hulpmiddelen maar ook wel erg duur
Verbeterpuntenals er iets gekocht wordt lijkt het mij wel zo fijn om deze ook te versturen met bouten en pluggen. ik had er speciaal iemand voor laten komen om het gekochte artikel ook te plaatsen maar die onderdelen zaten er niet bij dus kwam deze betaalde hulp voor niets en moest ik alsnog die onderdelen gaan kopen
Pluspunten
De medewerkster van de klanten service zeer behulpzaam en vriendelijk. Wat zij beloofde te doen werd gedaan.Chapeau!
VerbeterpuntenTransportbedrijf GLS had vel tijd nodig om het pakket te bezorgen.
Pluspunten
De bestelling was snel geregeld en netjes afgeleverd. Bedankt
Pluspunten
Gemak van bestelling - snelheid van levering - goede degelijke verpakking van het product.
VerbeterpuntenKan niet direct iets vinden.
Pluspunten
goed en betrouwbaar
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Mijn product was al door een andere klant terug gestuurd. T snoer lag los t wikkeldraadje lag ernaast ergens anders weer t zakje waar t snoer in hoorde. t beschermlaagje op t scherm was al half los. Al met al was dit de eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goeie verhouding prijs / kwaliteit! Levering perfect.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenExtreem grote verpakking voor zo'n klein product
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Zeer tevreden over Hulpmiddelwereld.nl
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS