Pluspunten
ik kan echt niets anders dan 4 maal een 10 geven!! mijn foutzending werd retour genomen en jullie medewerkster stelde alles in t werk om voor mij het juiste produkt te vinden terwijl ik bijna geen aanknopingspunten had over wat ik in t verleden via de apotheek bezorgd kreeg. en dit allemaal allervriendelijkst en zeer snel .
Verbeterpuntennee hoor.
Pluspunten
De sok aantrekker was makkelijk te vinden op de site en snel te bestellen. Geen klachten. En... heel belangrijk ik heb veel baat aan dit hulpmiddel.
VerbeterpuntenZou het niet weten
VerbeterpuntenProductbeschrijving kan beter
Pluspunten
Snelle nette levering. Bestel er al verschillende jaren, altijd alles netjes afgehandeld.
Pluspunten
Verbeterpuntende betaling via klarna ging helemaal niet goed
Pluspunten
Het produkt is snel en goed geleverd.
Pluspunten
Veel op voorraad
VerbeterpuntenZe sturen ongevraagd beoordelingsmails en herinneringen daarvoor. Heel irritant. Eerder hadden ze ongevraagd een nieuwsbrief toegestuurd. Ik raad ze dan ook niet aan en geef ze een negatieve beoordeling. Weg met dat gespam.
Pluspunten
levering snel en zonder problemen
Pluspunten
Snelle correcte levering en handige producten.
Pluspunten
Goede levering.
VerbeterpuntenIets betere gebruiksaanwijzing?
Pluspunten
een aanrader
Pluspunten
Service gericht en betrouwbaar
Pluspunten
Levering voldoet aan de verwachting.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte en snelle levering.
Pluspunten
Snelle en correcte service.
VerbeterpuntenNiet zozeer voor het bedrijf alswel voor het product. Een betere handleiding die overeenkomt met het apparaat zou handig zijn.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS