geen
Pluspunten
een heel goed bedrijf en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, makkelijk te bestellen
Pluspunten
Supersnelle levering! Prijs van het gekochte product (Tena Lady) ligt lager dan in de winkels + nog een leuke aanbieding bovenop deze prijs.
Pluspunten
Goed contact met Eva over de bestelling! Ze feliciteerde me zelfs met de verjaardag van mijn kleindochter voor wie het kado bedoelt was.
Pluspunten
Na ongeveer 2 weken gebruik was er een potje van de badplank gebruiken. Deze is netjes gratis opgestuurd.
Pluspunten
snelle levering van een bestelling
Pluspunten
Product was snel binnen
VerbeterpuntenIk wil graag kunnen bepalen waar het artikel bezorgd wordt, het is nu bij mijn buren afgeleverd omdat ik niet thuis was maar het zou goed zijn als je zelf kunt bepalen of je dat überhaupt wel wilt
Pluspunten
Eerste ervaring met dit bedrijf en die is goed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlugge levering,correct,en goeie prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Scherpe prijs van het toestel, snel geleverd. Behoorlijk verpakt (geen schade aan het produkt). Aanrader om eens hier te shoppen. 5 sterren waard
Pluspunten
Het is gewoon vlot verlopen, net zoals gezegd op de site
Pluspunten
meerdere produkten gekocht om aan andere mensen te geven (heel tevreden)
VerbeterpuntenNIHIL
Pluspunten
Eerste keer prima levering, ook snel antwoord op de vragen over producten.
Pluspunten
Snelle levering,goede service.
Pluspunten
Juiste omschrijving product Snelle levering Bestelling goed te volgen tip om achterpoten douchestoel iets hoger te zetten, om gemakkelijker op te staan, ideaal.
Verbeterpuntende lichtgroene kleur van sommige tekst in de mail is moeilijk leesbaar.
Pluspunten
Goed advies over de douchestoel! Zeer tevreden ermee.
Pluspunten
Ik bestel meestal liever niet online, maar nadat ik telefonisch zo goed ben geholpen over de Revitive, heb ik deze toch maar bij Hulpmiddelwereld besteld. Alles is super verlopen en heb er geen moment spijt van gehad! Online bestellen is iets wat ik bij deze organisatie zeker zo weer zou doen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS