Pluspunten
Ik bestel meestal liever niet online, maar nadat ik telefonisch zo goed ben geholpen over de Revitive, heb ik deze toch maar bij Hulpmiddelwereld besteld. Alles is super verlopen en heb er geen moment spijt van gehad! Online bestellen is iets wat ik bij deze organisatie zeker zo weer zou doen.
Pluspunten
De bestelde fietstrainer maakte meer geluid dan acceptabel. Hulpmiddelwereld was echter zeer correct en snel met het afhandelen van de RMA en de terugbetaling, zonder enige vragen of problemen.
Pluspunten
ik kan alleen maar fijne dingen bedenken over Hulpmiddelwereld
VerbeterpuntenIk heb nog steeds geen factuur ontvangen voor de 2 laatste leveringen
Pluspunten
Verkeerd aantal geleverd, werd snel opgelost
Pluspunten
Klantgericht, denken mee.
VerbeterpuntenPrijs niet altijd gunstig. Beugels zijn bv. duurder dan bij de Gamma. Met bezorgkosten kom je dan nog duurder uit.
Pluspunten
Snelheid van levering
Pluspunten
Werd geïnformeerd
VerbeterpuntenIk had vrijdags voor 1200 HR een urinaal besteld,deze werd pas maandag geleverd,dit had met PTT de dag erop geleverd geworden.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle goede levering en een prima prijs
Nog niets ontvangen.
Pluspunten
Heeft een duidelijke catalogus en goede uitleg waarvoor het te gebruiken is.
Verbeterpuntenniets veranderen ,gewoon zo doorgaan is perfect zo. ik ben sinds 9 december 2016 verhuist van Rotterdam naar Jan Tooroplaan 7 9581 EM Musselkanaal (Stadskanaal) GRONINGEN.
Pluspunten
Snelle levering goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed verpakt. Informatie over het product is betrouwbaar.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS