Pluspunten
snelle levertijd goed product tegen een in verhouding met andere lage prijs
Verbeterpunten?
Pluspunten
Perfecte service-direct omruilen verkeerd product
Pluspunten
VerbeterpuntenZag bestelde product de volgende dag voor 50% goedkoper bij AH in Leeuwarden liggen en voelde mij bedonderd.
Pluspunten
weinig
Verbeterpuntenheel veel. b.v: afleveren waarom gevraagd wordt.
Pluspunten
Mooie prijzen én inderdaad zeer snelle levering
VerbeterpuntenAl twee-maal een e-mail verstuurd en nooit een reactie daarop. Mijn vraag was een'ouderwetse factuur voor voldaan' door te mailen. Anders ontvang ik geen subsidie van VAPH. Ik wil nog drie douche steunen bestellen, maar na betaling wel een 'FACTUUR' ontvangen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
toen ik er achter kwam dat ik niets aan dit product had kon ik het zo terug sturen
Verbeterpuntende omschrijving klopte niet helemaal bij het product
Pluspunten
Eerlijk, betrouwbaar en een zeer klantvriendelijk bedrijf. Er ging iets mis bij GLS waardoor ik het pakket niet had ontvangen. Meteen een nieuwe opgestuurd gekregen, wat een top service.
VerbeterpuntenIk heb niet echt verbeter tips voor Hulpmiddelwereld, het bedrijf heeft goed personeel en ze doen het uitstekend.
Pluspunten
duidelijkheid en snelheid
Pluspunten
Correcte info en vlotte leverong
Pluspunten
Bedrijf reageert snel en correct op vragen per mail.
Pluspunten
Weet waar ze voor staan aan iedereen aanteraden snelle levering en goede service bij retournering aanrader
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en vooral de vriendelijke behandeling door de medewerkers zijn sterke punten !
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Heel vlotte service !
VerbeterpuntenBij het terugsturen zijn de verzendingskosten voor jezelf ! Kwam op het einde van de rit behoorlijk duur uit
Pluspunten
Fijn bedrijf. mooie catalogus met hele handige hulpmiddelen. Vandaag bestellen... morgen op de deurmat. Makkelijker kan toch niet. Top!
Beter artikelnummers controleren, 2x verkeerde artikel geleverd.
Pluspunten
website, snelheid vna levering, product, betaling was allemaal in orde.
Verbeterpuntenik heb zwarte elastieken veters gekocht en had liever blauwe gehad, maar die hebben ze niet. En mij was niet helemaal duidelijk dat ik 2 paar veters zou krijgen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS