Pluspunten
Betrouwbaar. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Pluspunten
Digitale kalenderklok besteld, mijn moeder 89 jaar is er heel blij mee. Mooie duidelijke witte letters en cijfers. Rustige uitstraling. Super makkelijk in te stellen. Een aanrader voor degene die dit nodig hebben.
VerbeterpuntenStuur de track and tracé mee met de bestelling, ik moest er voor bellen, was geen probleem hoor.
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Geeft alle mogelijke medewerking. Goede communicatie tijdens en achteraf.
Pluspunten
Tot nu toe zeer tevreden. Tweede broek is besteld.
Pluspunten
Heel snel geleverd
Pluspunten
Dat bestellingen altijd goed en op tijd worden geleverd
Verbeterpuntenik heb ongeveer 10 dagen terug Membrasin eye care besteld omdat dit niet voorradig was zou ik bericht krijgen als het er weer was , maar ik heb niets meer gehoord. Als het zo is dat dit niet meer leverbaar is of als het erg lang gaat duren zou het wenselijk zijn dat de klanten hier van op de hoogte worden gebracht.
Pluspunten
Zeer snelle service.
Pluspunten
Dus positief
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De bestelling klopte, alleen wel gepast met netjes skone kleren eronder. Hopelijk ga ik deze week zwemmen. Kan ik kijken of het ook werkt, ik denk het wel.
VerbeterpuntenGeen idee...
Pluspunten
Alles in prima staat geleverd en snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten alles prima
Pluspunten
Goed product, gunstige prijs, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering! Je wordt heel goed geholpen aan de telefoon. Top.
Pluspunten
De haarborstel is echt fijn Maar de rijtjeshouders zijn niet te gebruiken.
VerbeterpuntenIk heb u al een mail gestuurd waar jullie aan hebben gegeven dat deze mail naar de fabrikant wordt gestuurd. In afwachting hier van kan ik alleen maar zeggen, dat ik het prettig vind dat ik serieus genomen word. Dit waardeer is erg.
Pluspunten
snelle service van het eerste deel van de bestelling
Verbeterpunten1 van de 5 producten die ik bestelde is zonder mededeling op de pakbon of via email niet geleverd. twee dagen later kwam dat product toch nog. Zonder excuus of vermelding waarom het niet gelijk werd meegezonden. Ik was ongerust of het überhaupt nog wel zou worden bezorgd! Hieronder staan ook maar twee van de 5 items die ik bestelde.
Pluspunten
Goede afhandeling en vlotte levering. Bedankt.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS