Levering was een week te laat door transporteur. Zeiden dat ze aan de deur waren geweest maar ik was de hele dag thuis en er lag ook geen bericht: "niet thuis" in de bus.
Even nakijken of de zending compleet is
Pluspunten
kreeg keurig waar ik om gevraagd had. helemaal goed.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vragen.
VerbeterpuntenGa zo door, met accurate afhandeling.
Pluspunten
Super snelle levering. Stevige verpakking.
Onderlinge communicatie is slecht. Op een ochtend over een onderwerp drie verschillende berichten. Gesprekstechniek kan verbeterd worden. Oude mensen houden er niet van met voornaam aangesproken te worden. Zie de enquete. Waarom is trouwens uw enquete op basis van Engels ingesteld?
Pluspunten
Duidelijke uitleg over product, snelle en duidelijke communicatie en snelle levering.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenstoppen met het bedrijf
Pluspunten
Heeft volgens mij geen toelichting nodig. Ga zo door.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en een groot aanbod van artikelen.
VerbeterpuntenIk had een rubberen ring besteld om op te zitten maar er zit geen ventielstop op dus hij loopt gelijk weer leeg en er zit geen beschrijving bij van hoe je het op moet blazen of pompen.Dus dat kan en moet verbeterd worden!!!! mvrgrYvonne. [email protected]
Pluspunten
Redelijk snelle levering, na 2 dagen.
VerbeterpuntenIk had geen verzendbevestiging gekregen of een track and trace nummer van het pakket, dat zou ik wel fijn hebben gevonden.
Pluspunten
vriendelijke en behulpzame afhandeling per telefoon ik laat de bestelling ook door de medewerker zelf doen mocht er iets zijn met de levering, in mijn geval een inpakfout van de leverancier, dan wordt het door uw medewerker direkt opgepakt en gemeldt; helemaal ok
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS