Pluspunten
Snelle levering en achteraf betalen mogelijk.
Verbeterpuntengeen
Beste klant, U kunt dit urinaal het beste reinigen met huishoudazijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie over levering. ze stonden ineens voor de deur zonder bericht.
Pluspunten
bestelling geannuleerde
Verbeterpuntenlange levertijd
U,moet het leveringsadres juister opgeven!!!!!!!!!
Pluspunten
Zeer behulpzame telefonische support
VerbeterpuntenMeer invloed op levering, graag alternatieve afleverpunten
Pluspunten
Prima materiaal en snelle levering
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Het is een prima wandbeugel. Maar, wij zijn achter gekomen dat bij ons geen gladde (geglazuurde) ondergrond is. Daar moet u er op letten als u koopt. Gelukkig kon ik wel in een andere badkamer gebruiken. Daar ben heel blij mee.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering. Prettig contact met de klantenservice.
Pluspunten
Zeer snelle verzending. Volgende keer bestel ik weer bij U. Prijs zeer redelijk
Pluspunten
makkelijk en duidelijk
Verbeterpuntenafhaal punten altijd kunnen gebruiken. 1 datum van levering kunnen kiezen. Vind dit fijner dan meerdere dagen dingen te ontvangen, mag nog op verschillende tijdstippen toe komen maar gewoon op een dag. dus ook al kan een product er de volgende dag al zijn dat je kan kiezen voor een latere levering, zodat je leveringen kan combineren. En mocht je het thuis willen ontvangen maar voor een dag aan huis gekluisterd zijn.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS