Pluspunten
Netjes verzorgd
Pluspunten
Voor 12:00 u besteld, dag daarna in huis.
Verbeterpunten(nog) geen
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie van de klantenservice.
Verbeterpuntenbol.com prijs en jullie prijs stemmen niet overeen. vraag je daar een oplossing voor, moet je moeilijk gaan doen en het eerst terug sturen en dan opnieuw bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed product.
Pluspunten
Toen de bestelling niet juist geleverd was, netjes te woord gestaan via de telefoon.
VerbeterpuntenWanneer iemand belt over het feit dat er te weinig geleverd is, dan niet als reden aangeven dat er iemand nieuw is bij het magazijn. Werk de nieuwe medewerkers goed in of doe hierbij een extra controle zo voorkom je frustratie bij de klant.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenOmschrijving artikel bestek bleek alleen een vork te zijn. Niet duidelijk. Gezien de prijs 15 euro, bij Blokker 9 euro, en de tekst bestek op het verkeerde been gezet.
Pluspunten
Ik heb nog geen ervaring met dit product omdat ik het nog niet nodig heb gehad.
Pluspunten
Telefonisch contact verliep zeer prettig, snelle toezending zoals beloofd
VerbeterpuntenGeen
Twee Medisana wandbeugels gekocht die steeds weer loslaten. De muur was goed schoon en droog dus daar ligt het niet aan. soms vallen ze er s nachts af met veel lawaai. Twee jaar geleden twee van deze bij Blokker gekocht en die zitten nog steeds. Nooit gevallen of losgelaten. Ik kan ze ook niet terugsturen want de dozen zitten al bij het oudpapier. Geen medisana merk dus meer. Echt gevaarlijk.
Pluspunten
snel duidelijk en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenProduct voor levering testen op deugdelijkheid
Pluspunten
Ik ben al ongeveer 2 jaar een zeer goede klant van bol.com geworden en ben zeer tevreden over dit bedrijf ! Er waren voor mij een paar onduidelijke zaken over mijn bestelling of ik moest zeker weten over bepaalde produkten wanneer die zouden geleverd worden en de vriendelijke collega's van bol.com hadden me echt uit de nood geholpen. Mijn dank hiervoor om echt steun en vooral vertrouwen te boezemen!! Bol.com mag altijd op me rekenen als goede klant en ben gelukkig dat dit bedrijf in het leven geroepen is!!! Doe zo verder !! Groetjes namens Bodart Laurens
VerbeterpuntenZal er in de toekomst nog meer producten uitgebreid worden ? Misschien per maand ook wat meer kortingsbonnen voor goede klanten inlossen? Dat zou MEER DAN OOK WELKOM ZIJN en ook graag een gratis dienstlijn zou ook handig kunnen zijn.
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Supersnel geleverd, en tegen een bijzonder goede prijs in vergelijking met andere aanbieders.
Pluspunten
De prijs natuurlijk was ook de reden van de bestelling en de snelheid van verzenden.
De eerste levering werd me door Post.nl aangeboden om 23.07u 's avonds. Vermits ik al in bed lag heb ik niet open gedaan. Mijn bestelling werd me 14 dagen later opnieuw aangeboden door Post.nl om 19u40. De bestuurder van de bestelwagen werkt voor Post.nl en zei dat late leveringen schering en inslag zijn. Dit vind ik niet klantvriendelijk en netjes. Ik zal dus 2x nadenken alvorens nog een bestelling te doen. Telefonisch contact heel vriendelijk. Het betreft dus geen extern Belgisch leveringsbedrijf zoals telefonisch doorgegeven. Ik vind dat men mij onmiddellijk een nieuw pakket had moeten verzenden ipv te wachten tot het eerste terug in NL wordt aangeboden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed geleverd via bol .com
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS