Pluspunten
prima servive
Pluspunten
Snelle levering, laagste prijs, goed bereikbaar,track and trace
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Omdat ik iets te vragen had heb ik het bedrijf gebeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer vriendelijk geholpen ben!
VerbeterpuntenEen soort van abonnement op zaken die regelmatig nodig zijn, zoals werd voorgesteld lokt mij een prima idee.
Pluspunten
Tot twee keer toe verkeerde levering ontvangen en werk meteen opgelost door het juiste toe te sturen. Een telefoontje was voldoende. Top!
Pluspunten
Snelle en goede levering van het bestelde artikel. Artikel werkt naar behoren.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, echter de bestelde beugel bleef niet klemmen
VerbeterpuntenDegene met wie ik de klacht behandeld gaf aan dat deze beugels ook niet zo betrouwbaar zijn. professioneel?Wist ik dat had ik deze niet beslist en was me ergernis bespaard gebleven.
Pluspunten
Vlotte bezorging, prijs markt onform, probleemloos.
Pluspunten
Snelle levertijd. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenInfo over levering en retour sturen niet te vinden in boekje.
Pluspunten
Duidelijke website. We konden snel vinden wat we zochten voor ons moeder. Pakket is daadwerkelijk dag later bezorgd!
VerbeterpuntenJe krijgt wel een bevestigingsmail van de bestelling maar geen mail over de levertijd. Ik heb de volgende dag gebeld en toen konden ze wel telefonisch de track&trace melden.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenBericht geven als pakket verstuurd wordt
Pluspunten
Natuurlijk niet geleverd op de vrijdag na de Nationale feestdag. Maar keurig op maandag.
Pluspunten
Snelle bereikbaarheid en correcte/snelle be- en afhandeling
Pluspunten
Zeer tevreden met de geleverde Tena producten en de vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima produkt, voldoet aan verwachtingen! Snelle levering!
Pluspunten
Telefonisch zeer correct en behulpzaam
Pluspunten
Mijn ervaring is dat het een betrouwbaar bedrijf is.
VerbeterpuntenOpletten of iets echt binnen de genoemde tijd leverbaar is.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS