dat de medewerkers niet iets moeten aandringen als de klant laat merken of zegt dat product niet te willen.
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelde kleur niet ontvangen Mail dat het product later komt, terwijl het al binnen was. Verwarrend.
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering en netjes verpakt...Mocht ik weer iets nodig hebben zou ik zeker hier weer bestellen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk!
VerbeterpuntenTot nu toe 1 bestelling gedaan. Kan hier niets over zeggen.
Pluspunten
Een hulpmiddel nodig bestellen snel binnen alles goed gegaan tevreden erover.
Pluspunten
Tof bedrijf.
Pluspunten
ALLES OKÉ
VerbeterpuntenGeen
Wij bestelde de earplugs in de veronderstelling dat dit de nieuwste versie zouden zijn (want flink duurder dan overig aangeboden versie). Helaas waren het dezelfde, dus veel te duur ... daarom geretourneerd.
Pluspunten
Voorraad en vlotte levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te bedenken!
Geen, besteld en volgende dag was het er. Goed product ook.
Pluspunten
Duidelijk,snel en vriendelijk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site om te bestellen
VerbeterpuntenDe tijd tussen bestellen,(betalen) en daadwerkelijk leveren is bijna een week. Dit is gelet op jullie concurrenten veel te lang en voor mij de reden om spaarzaam bij jullie te bestellen. Zorg dat jullie de procedure versnellen naar 2 dagen.
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Snelle levering en de kosten zijn lager dan bij het Kruidvat en apotheek
Pluspunten
snel geleverd, goed product
Pluspunten
de goede kwaliteit en de snelle levering
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenGraag een mail wanneer het bestelde aan de post wordt aangeboden.
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS