Pluspunten
veel kennis van zaken, bereidheid te zoeken, veel zorg
Pluspunten
Snelle levering van artikel. Artikel goed verpakt.
VerbeterpuntenBetere communicatie over levering. Verzenddatum met track and tracenummer doorgeven zou heel prettig zijn.
Pluspunten
Juiste artikelen voorradig. Binnen twee dagen na bestelling geleverd. Top! Eerst bij de bedrijven geïnformeerd die dagelijks te zien zijn met een tv reclame. Kennelijk leveren deze bedrijven alleen als je een complete badkamer besteld. Op emailberichten nimmer antwoord gekregen. Slechte reclame voor een bedrijf. Deze gaan dus alleen voor het complete plaatje. Hulpmiddelwereld dus NIET. Wij zullen het zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Het is al top en cliëntvriendelijk!!
Pluspunten
geweldige service Jammer dat het product niet geschikt was voor mijn vrouw
Pluspunten
op alle vragen snel en duidelijke antwoorden
ga over op postnl (tnt) voor bezorging.
uitleg waar je de app kunt vinden en hoe het werkt en waar je kunt melden als het niet werk.
Pluspunten
netjes afgehandeld; snelle levertijd
Pluspunten
Supersnelle levering !
Pluspunten
Correcte toezending zonder beschadiging. Levertijd als vermeld op de site. Retourneren zonder problemen. Email bevestigingen volgen correct.
Pluspunten
Na een foute levering een heel vlotte afhandeling
Pluspunten
goede tel.informatie Snelle accurate levering
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Beschrijving van het artikel klopte precies.
Pluspunten
Verbeterpuntendat de borstel voor mijn situatie niet geschikt was, daar kan uw bedrijf niets aan doen
Pluspunten
Ik werd terug gebeld door medewerkster Eva Ziedses des Plantes. Ik werd deskundig geholpen. Vond het een prettig gesprek. Product is inmiddels in gebruik bij Client. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet. Roelie Roorda Goede Zorg Aan Huis.
Pluspunten
Snel bezorgd, goed afgehandeld, laat niets te wensen over.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS