Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de afbeeldingen zijn duidelijk en de gebruiks aanwijzing van het artikel is goed te volgen.
Pluspunten
Dit was voor ons de eerste keer dat wij iets besteld hebben op jullie site. Het is allemaal correct verlopen zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Afspraken nagekomen, snelle beantwoording emails, grote sortering.
VerbeterpuntenAlleen nog met PostNL versturen, GLS is onprofessioneel.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd op site
VerbeterpuntenGeen bericht van verzending artikel. Geen track&trace.
Pluspunten
telefonisch contact verliep goed beloofde 'excuus storting' werd snel gestort
Verbeterpuntenmaak communicatie beter als blijkt dat leveringstijd niet gehaald wordt.
Pluspunten
Redelijk snelle levering
VerbeterpuntenDe pas vorm is zeer lastig te bepalen. En naar dat een mate niet goed pasten een ander opgestuurd gekregen. Dezen lekt echter nog steeds. En de maten zijn zeer slecht terug te vinden en geven niet adequate informatie over de pasvorm.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing bij het product.
Pluspunten
eerste keer klant en alles verliep perfect
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima verzorgd.
Pluspunten
Product is goed
VerbeterpuntenHet product werd veel te laat geleverd. Allesbehalve de snelheid die op de website betreffende dit product vermeld stond. Vervolgens laat de pakketdienst het ook nog volledig afweten en krijg je via de klantenservice te horen dat de levering niet meer hun verantwoordelijkheid is. Onzin, ik neem een product af via hulpmiddelenwereld en niet via de pakketdienst. De verantwoordelijkheid blijft bij hulpmiddelenwereld liggen! De klantenservice hielp wel iets mee om het pakket weer te lokaliseren maar het verliep wel vermoeiend...... Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS