Pluspunten
Voor een heel klein product, super goed ingepakt.
VerbeterpuntenGeen
Op de site stond: voor 12 uur besteld de volgende dag in huis. ipv van woensdag kwam het 6 dagen later binnen op Dinsdag. Dit is totaal niet gecommuniceerd door het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, prima product
Pluspunten
duidelijke en snelle leveringl
Verbeterpuntenretourzending wel erg omslachtig en niet kosteloos
Pluspunten
Per telefoon besteld, vriendelijke geholpen, jammer dat de bestelling de eerste keer er niet door kwam, dus later weer gebeld, en ja met veel geduld en vriendelijkheid is het helemaal in orde gekomen..
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en zending binnen afgesproken tijd geleverd. Prima!
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Helemaal top! Ik twijfelde over een badmat of antislip strips voor in het bad bij ons thuis. Na een telefoontje met de organisatie was het voor mij duidelijk, de antislip strips. Super geholpen door Chair van de klantenservice.
Pluspunten
Snel geleverd na een dag bij medi point 7 weken gewacht en nog niet geleverd dus je kunt je voorstellen hoe blij ik ben
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering van het product.
Pluspunten
Correct in mail contact. Ander product besteld, wel snel geleverd.
VerbeterpuntenVerwachte levertijd was en is onjuist. Nog niet geleverd. Geen bericht dat pakje bij buren was afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering van bedhekje, zodat mijn invalideman er niet uit kan vallen. Schoonzoon had het ook snel gemaakt.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, benodigde materialen waren goed en snel te vinden.
Pluspunten
Wigkussen voor auto gekocht,bevalt prima. het zitcomfort is heel goed en bovendien de zitpositie is hoger zodat mijn vrouw nu geen last meer heeft van de zon,voorheen zat zij altijd onder de zonneklep te kijken. Heel tevreden met dit product. Wij bevelen dit product dan ook zeker bij u aan.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede verpakking van het product. Snelle levering.
Pluspunten
het product doet wat het moet doen. Ik ben er blij mee
Verbeterpuntenop dit moment zijn er geen verbeteringen nodig
Pluspunten
Klacht over geleverd hulpmiddel is zeer snel opgelost, kan over personeel niet oordelen, ergotherapeute heeft contact gelegd en geregeld. Binnen een week garantie produkt geleverd.!!!!
Pluspunten
Goede website om te kunnen bestellen en goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denken mee in de situatie
Verbeterpuntensnellere service verlenen bij storingen, m.n. op vrijdag!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS