Pluspunten
Correcte snelle levering
VerbeterpuntenOok levering op zaterdag.
Pluspunten
Direct geleverd wat besteld werd.
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving en product voldoet ook aan verwachting. Erg fijn
Pluspunten
Prima levering en in afgesproken tijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Spontane en aardige medewerker, veel uitleg. De rollator de ene dag besteld, de andere dag in huis. Geweldig. De naam van het bedrijf ben ik even kwijt, wel weet ik dat het in Maastricht is gevestigd. Van Harte beveel ik deze firma aan.
Pluspunten
Goed advies de vernieuwde dekenboog!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten ze maillen snel terug voor antwoorden!
Pluspunten
snelle levering van spullen
Aan de hand van de afbeeldingen kon ik niet goed inschatten hoe groot het pillendoosje is, maar de meeste capsules bleken er niet in te passen. De retourkosten zijn echter de helft van het aankoopbedrag, dus belandt het in een hoek. Gelukkig bleek mijn vader ooit nog een pillendoosje bij Xenos te hebben gekocht dat beter voldoet. Dat lag ook ergens in een hoek... Overigens, als je capsules überhaupt uit vakjes van pillendoosjes wilt krijgen is het wellicht niet handig als er boven de vakjes nog nauwere randen zitten.
Pluspunten
GEEN BIJZONDERHEDEN
VerbeterpuntenGEEN BIJZONDERHEDEN
Pluspunten
Rekening kwijt gebeld 10 minuten later via e mail nieuwe rekening
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle levering, tevreden over de producten.
Pluspunten
goed bedrijf / snelle levering / perfect allemaal
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert een uitmuntend product ; is accuraat in behandeling en afhandeling en aldus .....een tevreden klant.
VerbeterpuntenLet op de duidelijkheid van het montagevoorschrift voor a-technici.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS