Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenIk ben tevreden .
Pluspunten
Na bestelling vlotte afwerking
Pluspunten
Duidelijke info op de site. Snelle levering en prima product. Fijn dat ik niet van te voren hoef te betalen.
Pluspunten
Kwaliteit goed
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte levertijd
Pluspunten
Zeer goed geholpen met mijn vragen over scootmobielen, pluim! Verder alles goed verzorgd en netjes.
Pluspunten
Goede service, vooral bij de klantenservice zijn ze erg behulpzaam. Ik heb 1 product geretourneerd, ook hier werd niet moeilijk gedaan en was de service top!
Pluspunten
Personeel was zeer behulpzaam en coorevt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goed verpakt snelle ontvangst
Verbeterpunten2 pakketjes ontvangen via verschillende maatschappijen, nl GLS en Postnl. beter is dit in een zending te doen, scheelt verzendkosten, dit maakt het nog duurder!
Pluspunten
Vlotte, nette levering.
Pluspunten
goede site,snel geleverd
Ja.
Pluspunten
Makkelijk om een bestelling te doen en op een betrouwbare wijze af te rekenen. Ook snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
heb ik nog niet is voor de vakantie en in de caravan voor op de matras van mijn vrouw
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS