Graag een mailtje, dat je weet of het verzonden is.
Pluspunten
Heel goed en zeer vriendelijk telefonisch geholpen.
VerbeterpuntenNog niet te beoordelen.Eerste aankoop.
Pluspunten
Product snel gevonden via de website
Pluspunten
Heeft een probleem Snel opgelost,en ook snel teruggebeld.
VerbeterpuntenVragen als er nog iets nodig is lvm bezorgkosten.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering! Donderdag besteld, op Goede Vrijdag bezorgd.
VerbeterpuntenZend bij de bevestigingsmail ook een link mee, waarmee je de bestelling en het aflevermoment kunt volgen.
Pluspunten
Netjes verzorgd en snelle levering
Pluspunten
Ik moest in totaal bij u betalen 15,94 euro, mijn buurman nam er één voor me mee en daar moest ik voor betalen, let wel: 1,94 euro. dit is dus een prijsverschil van 14,00 euro
VerbeterpuntenAangezien de meeste mensen dit nodig hebben na bijv. een operatie of een ander lichamelijk probleem, zou ik toch eens de prijs aanpassen als ik u was.
Pluspunten
Nutridrink geleverd zoals beloofd op de site
VerbeterpuntenOok tijdens het proces communiceren met de client. Spullen overgedragen aan post .nl oid. Ook via post nl geen communicatie wanneer spullen geleverd zouden worden. Nb: tijd tussen bestellen en leveren zoals beschreven op de site klopte wel.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
zeer snelle levering alles correct verwerkt houden zo
mail versturen als verzending onderweg is.
De volgende keer mag ook alles in 1x verstuurd worden in plaats van 2 aparte pakketten op verschillende dagen. Het maakt niet uit als het dan een dag langer duurt.
Pluspunten
- Zeer betrouwbaar bedrijf. - Snelle levering - Product zoals verwacht en omschreven op de website.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS